Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena (41) iz Zagreba pokušala je ubiti muža pred dvoje djece

Prvo ga je pokušala ubiti škarama više puta zamahnuvši prema njemu oko 22 sata u subotu, a kad ju je u tome spriječio, uzela je kuhinjski nož i ubola ga tri puta

Protiv žene (41) koja je u Zagrebu u subotu nožem teško ozlijedila muža (41) Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu, a sudac istrage odredio joj je mjesec dana istražnog zatvora.

Ona je svog nevjenčanog supruga napala pred maloljetnom djecom (2007. i 2005.) u kući oko 22 sata. Prvo ga je pokušala ubiti škarama više puta zamahnuvši prema njemu, a kad ju je u tome spriječio, uzela je kuhinjski nož i ubola ga tri puta. Dva puta ga je ubola u lijevu stranu prsišta i jednom u lijevo rame. 

OBITELJSKO NASILJE U ZAGREBU Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Nakon svađe ubola supruga

Muškarac je od smrti spašen hitnom medicinskom intervencijom, javlja DORH koji je sumnjiči i da je pokušajem ubojstva oca pred djecom ugrozila njihov psihofizički razvoj.

Komentari (12)
  • Jelena Veljača... javi se....

    2. 4. 2019,   20:42
  • Danima pisem po portalima i borim se za prava svih zrtava nasilja, ali bezuspjesno..samo jednu populaciju se zeli prikazati sirovim, bezosjecajnim nasilnicima sto nije istina.. 😟 muskaraci, nemojte dopustiti da budete izigrani i ozljedeni poput ovog gospodina..reagirate prije, nadite si mladju i privlacnu zenu koja ce vas postivati..nemojte trpiti manipulacije, one i zele da budete papucari ili nasilnik i pijanac..da ne znam sto napravite nije dovoljno, a one nisu u stanju ni skuhat djeci rucak

    2. 4. 2019,   20:50
  • po našim zakonima maksimalno će dobit 2 godine,a možda i manje

    2. 4. 2019,   21:06