Obavijesti

News

Komentari 181

Žurila na posao: Majka šestero djece poginula u padu s bicikla

Žurila na posao: Majka šestero djece poginula u padu s bicikla
1

Radila je na javnim radovima, na kojima radi nekoliko godina unatrag. No, žurba na posao ju je stajala života. Iza sebe ostavila je brojnu obitelj...

VIDEO

U ponedjeljak oko 6.40 sati u naselju Mali Šandrovac, na šireg bjelovarskog područja, poginula je Antonija U. (50) pri padu s bicikla na nizbrdici. 

- Netko je panično dozivao s ceste da donesem vode. Onako bunovna sam dotrčala s vodom i vidjela susjeda koji je bio uz Antoniju koja je bez svijesti ležala na asfaltu. Odmah smo zvali Hitnu, koja je došla u rekordnom roku. Medicinska sestra koja radi u Domu za starije prije dolaska Hitne ju je pokušala reanimirati, ali nesretnoj ženi nije bilo pomoći - kazala nam je 40-godišnja mještanka koja se još uvijek tresla od šoka.

Pokazala nam je bicikl s kojeg je pala Antonija i koji je ostao u dvorištu sugovornice. Antonija je išla na posao koji je dobila prije nešto više od mjesec dana. 

Radila je na javnim radovima, na kojima radi nekoliko godina unatrag. No, žurba na posao ju je stajala života. Iza sebe ostavila je brojnu obitelj. Supruga i šestero djece.

Zamjenica Općinske državne odvjetnice iz Bjelovara koja je rukovodila očevidom uz pomoć bjelovarske policije je odredila obdukciju koja će se obaviti na Odjelu patologije bjelovarske Opće bolnice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca