Obavijesti

News

Komentari 38

Žena je zadavljena noć ranije? Muž se javio punici pa nestao

Žena je zadavljena noć ranije? Muž se javio punici pa nestao
5

ČEKA SE OBDUKCIJA: Sumnja se da je O.M. (33) živu posljednji put vidio njezin suprug Ž.M. (36), koji je u utorak ujutro nazvao njezinu majku i javio joj da joj je kći mrtva. Ona je potom nazvala policiju

VIDEO

Još uvijek se ne zna točan uzrok smrti 33-godišnje O.M. čije je tijelo pronađeno u utorak oko 11 sati na području Vežice u Rijeci. Čeka se nalaz obdukcije, koji bi trebao biti poznat danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

Prema nekim informacijama, moguće je da je zadavljena večer ranije oko 20 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:46

Sumnja se da je O.M. živu posljednji put vidio njezin suprug Ž.M. (36), koji je u utorak ujutro nazvao njezinu majku i javio joj da joj je kći mrtva. Ona je potom nazvala policiju, koja je našla tijelo na 11. katu nebodera gdje su supružnici živjeli. Na rukama su joj, kako doznajemo, pronađeni tragovi uboda od igle, a kako je ista policiji poznata po uživanju opojnih droga, istraga ide i u tom pravcu mogućeg uzroka smrti.

Policija još traga za suprugom

Ž.M. se od utorak ujutro gubi svaki trag, pa se vjeruje da se dao u bijeg u smjeru Zagreba. Riječka policija odmah je alarmirala karlovačku. M.Ž. je inače iz Duge Rese, stoga su pripadnici karlovačke Policijske uprave od ranog popodneva, naoružani "dugim cijevima", nadzirali promet u Petrakovu Brdu, na državnoj cesti kod Duge Rese, u potrazi za osumnjičenim.

policija

U 17 sati prekinuli su nadzor "dugim cijevima" i nastavili za njim intenzivnu potragu, potvrđeno nam je u utorak navečer iz Operativno-komunikacijskog centra PU karlovačke. Za osumnjičenikom i dalje tragaju i pripadnici primorsko-goranske Policijske uprave. 

Osim na državnoj cesti D3 u Petrakovu Brdu, kod Duge Rese, karlovački policajci nadzirali su i vozila na izlazu s autoceste Rijeka-Zagreb u Karlovcu. Na autocesti su zaustavili i putnički autobus koji je išao iz Pule prema Zagrebu. 

- Dva puta su nam zaustavili autobus kojim smo putovali za Zagreb. Prvi put su legitimirali samo muškarce, a drugi put su ga cijelog pretresli. Čak su i pse pustili da pretraže prtljažni prostor - ispričali su nam to čitatelji koji su bili u autobusu. Kako su nam rekli, duž cijele autoceste bile su policijske patrole, a policija je 'dežurala' i na naplatnim kućicama na Lučkom.

Često su se svađali i htjela ga je ostaviti?

Prema riječima susjeda, supružnici su se često svađali, čula se vikla, a nekoliko puta intervenirala je i policija.

- Prije desetak dana rekla mi je da ga namjerava napustiti jer se nije brinuo o djetetu - rekla nam je susjeda dok je pored inspektora pokušavala ući u zgradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je