Obavijesti

News

Komentari 9

'Žena mi je vidjela sudar i onda od šoka preminula'

'Žena mi je vidjela sudar i onda od šoka preminula'
5

Nada Š. (60) srušila se na dvorištu kuće kraj N. Gradiške. Bila je u braku s Andrijom (68). Njemu je prije dvije godine preminula prva supruga...

VIDEO

F. V. (18) u srijedu je oko 1 sat izgubio nadzor nad autom u selu Ljupina kraj Nove Gradiške. Nakon oštrog zavoja na ravnom dijelu ceste zabio se u prometni znak i sletio u kanal. Automobil se prevrnuo na krov te udario u kolni ulaz, a potom se odbio i udario u metalna dvorišna vrata obližnje obiteljske kuće. Vozač je napuhao 0,4 promila. Vlasnik kuće Andrija Š. (68) odmah je izletio na dvorište. Pogledao je prema dvorišnim vratima i ogradi, a potom se vratio u kuću kako bi pozvao policiju i Hitnu.
U međuvremenu je njegova supruga Nada Š. (60) otišla pogledati ogradu i slupani automobil. No iznenada joj je pozlilo, pala je na zemlju i na mjestu preminula.
- Došla je do nas, pitala je trebamo li pomoć, a onda se samo srušila - rekao je jedan od mladića koji je bio u automobilu.
- Kako mi je samo utekla, kao da je pobjegla od mene. Govorio sam joj: 'Nemoj, Nado, ići na kapiju’. Samo mi se provukla iza leđa i otišla. Čim sam nazvao policiju i Hitnu, vratio sam se natrag u dvorište. Vidio sam dva mladića koji su izašli iz auta krvavi, a trećeg su kroz zadnje staklo izvlačili van. Supruga je nepomično ležala na betonu. Stigla je policija i Hitna, no dežurna liječnica je mojoj Nadi samo mogla konstatirati smrt - priča Andrija, hvatajući se za glavu. Vjenčali su se prije dva mjeseca. Andrijina prva supruga umrla je prije dvije godine.
- Što ću sada. Ponovno sam ostao sam. Opet sam udovac - rekao je tužno Andrija.
Susjedi kažu da su se lijepo slagali, dodajući kako je Nada vjerojatno ponovno doživjela šok. Ona je prije nešto više od dva mjeseca u Novoj Gradiški vidjela prometnu nesreću od koje je još bila pod šokom. Dvojica mladića iz automobila su lakše ozlijeđeni, a trećeg su zadržali u bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa