Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena skočila s mosta u Savu, spasili ju prolaznici

None Foto: Petar Glebov

M.J. (69) pokušala je samoubojstvo skokom sa željezničkog mosta u rijeku Savu oko 17 sati u utorak. Prolaznik je ušao u vodu i izvukao ju

Starica M. J. (69) u utorak oko 18 sati pokušala se ubiti bacivši se sa staroga željezničkog mosta u Zagrebu u Savu. Građanin koji je prolazio lijevom obalom uz hladnu rijeku vidio je kako je M. J. skočila i bez razmišljanja skočio za njom, uhvatio ju i spasio od utapanja. Drugi spasilac, također prolaznik, stajao je na obali i pomagao mu izvaditi nesretnicu iz vode. Kada su vatrogasci i policajci došli, ženu su hrabri Zagrepčani već spasili. Ekipa Hitne pomoći utoplila je spasioce. Staricu su prevezli na Rebro gdje su je liječnici i zadržali. Policija još ne zna zašto se pokušala ubiti.

Komentari (11)
  • Jadna gospođa, a spasitelji hvala ! Ima nade u dobro....

    11. 3. 2008,   23:40
  • MA SVAKA ČAST!!! IZUZETNO HRABAR I ČASTAN ČIN. DAJTE IMENA TIH LJUDI-NEKA SE ZNA TKO SU!!! JOŠ JEDNOM -BRAVO! RESPECT!!

    12. 3. 2008,   08:31
  • Svaka čast spasiocima! Bez obzira što je jadnu ženu nagnalo na taj suludi čin, spašen je ljudski život! Nesebično i hrabro! Malo je takvih ljudi u današnje suludo vrijeme!

    11. 3. 2008,   22:29