Obavijesti

News

Komentari 47

Žena spašavala život muškarcu pa je dobila metak u leđa...

Liječnici su konstatirali da joj se projektil zaustavio tik do kičme s desne strane između dva rebra. Ubrzo je operirana i olovno zrno je izvađeno. Muškarac (61) je uhićen

VIDEO

Riječanka N. DŽ. je u nedjelju nešto iza 20 sati završila na riječkoj Hitnoj. Imala je ranu na leđima pa su liječnici odmah posumnjali da je ranjena iz vatrenog oružja. O sumnjivom slučaju su izvijestili i riječku policiju.
Kako doznajemo u riječkoj bolnici, na Hitnu ju je svojim automobilom dovezao D.B. koji je liječnicima rekao da je ranjenu ženu koja krvari pronašao samu kod Plodina u Ružićevoj ulici u Rijeci.

Još u bolnici ranjena žena liječnicima i policajcima je ispričala da je u bila u šetnji Ružićevom ulicom te da je mimoilazila grupu mlađih maškaranih ljudi koji su se međusobno prepirali i svađali. U jednom je trenutku začula pucanj. Odmah je, ispričala je, osjetila bol u leđima ispod lijeve lopatice. Ubrzo joj je iz obližnjeg poslovnog prostora, pričala je, prišao D.B. koji joj je ponudio pomoć i odvezao na Hitnu.

Liječnici su konstatirali da joj se projektil zaustavio tik do kičme s desne strane između dva rebra. Ubrzo je operirana i olovno zrno je izvađeno. Zdravstveno stanje joj je stabilizirano pa je policija s njom mogla ponovno razgovarati kako bi razjasnila okolnosti ranjavanja.
Istražitelji su ubrzo u svezu s ranjavanjem doveli D.B. (61) iz Kastva koji joj je,  pomagao i ponudio pomoć da je preveze do Hitne.
U srijedu je uhićen. Zaradio je kaznenu prijavu.

Kako neslužbeno doznajemo, D.B. se u nedjelju uvečer u svojem Mercedesu riječkih oznaka nalazio zajedno s N.DŽ. Zbog ljubavnih nesuglasica zapao je u teško psihičko stanje kada se odlučio ubiti pucanjem iz svojeg revolvera u glavu. Prislonio je oružje na sljepoočnicu u čemu ga je žena sprječavala pa je tom prilikom došlo do opaljenja kada ju je metak teško ozlijedio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, SDP najavio konferenciju, čeka se i odgovor Zorana Milanovića
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, SDP najavio konferenciju, čeka se i odgovor Zorana Milanovića

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1