Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena u ljubičastom nova glavna sumnjivica za otmicu Maddie

None Foto: Profimedia

Nepoznata žena odjevena u ljubičasto sad je postala jedna od glavnih sumnjivaca za nestanak tad trogodišnje djevojčice. Madeleine McCann nestala je 2007. godine u portugalskom odmaralištu

Bilo je neobično vidjeti ženu kako stoji sama. Izgledala je sumnjivo i stalno je gledala u zgradu gdje su se odmarali, priča Jenny Murat koja je uočila sumnjivu ženu dan prije nestanka Madeleine McCann.


Nepoznata žena odjevena u ljubičasto sad je postala jedna od glavnih sumnjivaca za nestanak tad trogodišnje djevojčice. Madeleine McCann nestala je 2007. godine u portugalskom odmaralištu. Deset godina njezini roditelji tragaju za njom.


- Vidjela sam ženu kako sama stoji pod lampom i gleda u zgradu. Izgledala je sumnjivo - kaže Murat. Policija sad istražuje tvrdnje svjedokinje, a osumnjičena navodno još živi u Portugalu. Pretpostavlja se da je žena bila u kontaktu s radnikom odmarališta te da su skupa djelovali u otmici djevojčice. 

Komentari (49)
  • Znači, traži se žena čija je glavna karakteristika da je nepoznata.A ako bude sreće možda dotična u zadnjih deset godina nije presvlačila odjeću pa je možda netko i zapazi u ljubičastom izdanju.Ovo je do sada "najveći" trag od kad mediji siluju nebuloznim člancima vezanim za nestanak ovog nesretnog djeteta.

    1. 5. 2017,   20:55
  • Neeeeeeeee ooooooopppppeeeeetttttt!!!! 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

    1. 5. 2017,   21:15
  • upravo je sužen broj osumnjičenih ..;))))

    1. 5. 2017,   20:54