Obavijesti

News

Komentari 84

Žene Mamićevih: Na vjenčanja, aute i vile trošile su milijune

Žene Mamićevih: Na vjenčanja, aute i vile trošile su milijune
1

Osim dva stana i garaže u središtu Zagreba, Marina Mamić je vlasnica drugih nekretnina koje je suprug očito prepisao na njeno ime. Tako joj je odlukom suda blokirana i šuma

VIDEO

Više od 12 milijuna kuna vrijedne su nekretnine koje je sud blokirao sadašnjoj supruzi Zdravka Mamića i bivšoj supruzi Zorana Mamića nakon što su u srijedu u Osijeku braća osuđena na višegodišnje kazne zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Mamića bi ipak mogli izručiti? Postoji ugovor iz 2012. godine
Mamića bi ipak mogli izručiti? Postoji ugovor iz 2012. godine

Zdravkovoj supruzi Marini sud je blokirao dva luksuzna stana i garažu koji se nalaze na Cvjetnom trgu i zajedno vrijede oko 9,4 milijuna kuna. Marina je Mamićeva druga supruga. Prva je bila Nada i s njom ima sina Marija.

- Svi moji prijatelji bili su stariji od mene, imali su familije, žene, djecu, imali su vikendice, kuće, materijalna bogatstva. Onda sam sanjao kako bi bilo lijepo da to imam i ja, pa sam se požurio. Upoznao sam prvu ženu, Nadu, bila je 8,5 godina starija od mene - ispričao je Mamić u intervjuu za tjednik Express 2011. Sa suprugom Marinom Mamić ima dvije kćeri. Za nju kaže da je samozatajna i posvećena obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Marinin život je obitelj. Nikad se nije dogodilo da nije skuhala ručak, ona razvozi djecu, dnevno šeće oko dva sata, četiri puta tjedno ide u crkvu na razne molitve i seminare, odlazi u kazališta i na koncerte ozbiljne glazbe itd. Ja sam u nekom drugom svijetu i taj svijet Marinu ne zanima. Ona ga poštuje, ne stvara probleme, ali u njega ne želi ući. To je osnovni razlog što su djeca ostala izolirana. Inače bi to bio ozbiljan problem. Žena ih je zaokupila drugim stvarima. Oni su primjer svega pozitivnog. Pa, mi donedavno u kući uopće nismo razgovarali o mom poslu - izjavio je za Express.

Mamić u Tomislavgradu tražio da mu izdaju osobnu iskaznicu
Mamić  u Tomislavgradu tražio da mu izdaju osobnu iskaznicu

Osim dva stana i garaže u središtu Zagreba, Marina Mamić je vlasnica drugih nekretnina koje je suprug očito prepisao na njeno ime. Tako joj je odlukom suda blokirana i šuma vrijedna 250.000 kuna te livada od milijun kuna.

Iako je Vanja Mamić već sedam godina rastavljena od Zorana Mamića, Uskok je istraživao i podrijetlo dijela njezine imovine.

U to se ubraja i imovina koju je dobila nakon brakorazvodne parnice. U tu imovinu spada i stan na zagrebačkoj Radničkoj cesti vrijedan oko 3,2 milijuna kuna koji je nakon presude Mamićima blokiran. Vanja je 2010. okončala brak sa Zoranom Mamićem, a skupa su bili 17 godina. Poduzetnica je vratila djevojačko prezime Horvat 2017. kad su joj djeca postala punoljetna. Sa Zoranom ima kćer i sina. Morana Mamić, bivša snaha Zdenka Mamića, Zdravkova bratića, vlasnika restorana Zelengaj, na Instagramu je 2015. kad su Zdravko, Zoran i Mario Mamić više boravili u Uskoku nego kod kuće, objavila post, u kojem je opisala žene Mamićevih.

- Većinu života provela sam u toj obitelji. Poznajem sve žene klana, a još bolje muškarce. Znam koliko je teško živjeti u sjeni muškarca kao što je Zdravko, kojeg neizmjerno cijenim i volim, ili Zorana...

Zdravkova žena Marina jedina je iz obitelji s kojom imam kontakt. Bila je i ostala simbol svega onoga što žena treba biti. Inteligentna, samozatajna, predana majka, koja se zbog ljubavi prema obitelji odrekla karijere i posvetila odgoju cura, koje su danas izrasle u divne, školovane, mlade žene. S Vanjom sam uvijek imala neki čudan odnos. Sjećam je se kad se tek vratila iz Njemačke. Prelijepa, školovana, imala je sve... O Moniki ne znam ništa osim da sam za njezinu svadbu s Marijem kupila haljinu Cavalli na 12 rata...

Zoran Mamić: 'Potpuno sam nevin i sigurno ću to dokazati!'
Zoran Mamić: 'Potpuno sam nevin i sigurno ću to dokazati!'

Uz Mamiće sam odrasla te naučila što su obitelj, zajedništvo i vjera. Nosim njihovo prezime i dok ih se trenutno odriču prijatelji, obitelj i bivše žene, mogu zaključiti samo ovo... Da je Juda došao na ideju da sa svojih 30 srebrnjaka priredi apostolima dobru večeru, bio bi na mnogo boljem glasu nego danas - objavila je prije tri godine na društvenoj mreži Morana Mamić.

Mamić: Razočaran sam u HDZ i Modrića, mogao je nešto reći...
Mamić: Razočaran sam u HDZ i Modrića, mogao je nešto reći...

Monika Mamić, koju spominje u objavi, bivša je supruga Zdravkova sina Marija. Monika se za Marija udala 2008. godine, s njim ima dva sina. Prije udaje dala je otkaz na Novoj TV, gdje je radila kao voditeljica i pet godina nije se pojavljivala u javnosti. Krajem 2015. godine je najavila da se vraća na televiziju. Zdravko Mamić je navodno njihovu raskošnu svadbu za 350 gostiju u jednom zagrebačkom hotelu platio čak milijun kuna. Uzvanike su zabavljali Maja Šuput, Thompson i glazbena legenda Mate Mišo Kovač.

Kad je policija 2015. u istrazi protiv Mamićevih pretraživala Marijev stan, Monika im je, kako su 24sata neslužbeno tada doznala, predala 100.000 eura koji su navodno bili u torbici. Monika i Mario su se u međuvremenu rastali. Zahtjev za sporazumnom rastavom braka predali su u ljeto 2017. Dok su bili u braku, živjeli su u stanu na zagrebačkom Tuškancu od 200 kvadrata, koji im je navodo kupio Zdravko za 600.000 eura. Osim raskošnih nekretnina i gotovine u torbicama, luksuzni životni stil žena iz klana Mamić uključuje skupe automobile, torbice i cipele u kojima ih viđaju kad se pojavljuju u javnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag