Obavijesti

News

Komentari 199

Ženi se 9. put, a zaručnica je mlađa od njega čak 45 godina

Ženi se 9. put, a zaručnica je mlađa od njega čak 45 godina
2

40 GODINA MLAĐA: 68-godišnji Ron Sheppard je Britanac s najviše brakova iza sebe. Inače, boluje od Parkinsonove bolesti i liječnici mu kažu da možda neće živjeti dulje od tri godine

VIDEO

Ron Sheppard (68) je pradjed i iza sebe ima osam propalih brakova, no to ga nije spriječilo da ode na Filipine po još jednu mladu. Unatoč zdravstvenim problemima, zbog 26-godišnje Cristel Marquez Lalec, je kaže, najsretniji na svijetu. 

306717997

- Ljubav pobjeđuje sve, godine su samo broj - kaže zaljubljeni Ron koji vjeruje da će mu Cristel biti žena do smrti. Naime, Sheppard je Britanac s najviše brakova iza sebe. Inače, boluje od Parkinsonove bolesti i liječnici mu kažu da možda neće živjeti dulje od tri godine. 

- Ovo je prava ljubav. Ova će potrajati, obećajem - rekao je, prenosi Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Serijski ženik Cristel je zaprosio prije 11 mjeseci na Filipinima te se vratio u Birtaniju, a mladenka, koja ima sedmogodišnjeg sina iz prvog braka, mu se tek nedavno pridružila. Iako je zaprosio 26-godišnjakinju, Ron je još u braku s Weng Platino (36). Čeka da se riješi papirologija oko razvoda kako bi po deveti put mogao pred oltar.

I Cristel tvrdi da je to prava ljubav.

- Znam kako to izgleda, ali nisam tu zbog putovnice. Neću iskoristiti Rona - kaže Marquez Lalec koja je svog zaručnika upoznala dok je on sa svojom sedmom ženom živio na Tajlandu. Njih dvije bile su prijateljice i svi troje su se često zajedno družili. Izgubili su kontakt prije deset godina kad se Ron razveo od tadašnje žene Wen, a ponovno su se povezali preko društvenih mreža kad se razveo od osme žene. 

- Isprva nisam znao što me spopalo kad sam je zaprosio. Iskreno, mislim da su možda lijekovi krivi za to - kaže Ron i dodaje da je onda shvatio da se jako zaljubio u nju.

Sheppardova bolest sve brže napreduje pa se nada da će mu Cristel biti i medicinska sestra.

- Samo se želim brinuti o njemu. To je sve što ću raditi  - kaže ona.

Par se veseli zajedničkom životu, a Cristel jedva čeka naučiti kuhati britanske specijalitete. Jedino čega se boji, kaže, je britansko kišno i hladno vrijeme.

Ron je 44 godine svog života proveo u braku. Najduži je potrajao 13 godina, a najkraći samo 10 mjeseci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Golob: 'Plenković će sigurno formirati novu vladu'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Golob: 'Plenković će sigurno formirati novu vladu'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke