Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ženu je udarao cjepanicom i prijetio da će zaklati nju i kćer

None Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Muškarca (66) je policija privela jer je u kući u Poljani Biškupečkoj najprije ženu udario cjepanicom, a zatim kad je ona pobjegla kćeri prijetio da će ih obje zaklati. Kad je došla policija pokušao je i njih udariti šakom

U rujnu i listopadu ove godine u obiteljskoj kući u Poljani Biškupečkoj, nedaleko Varaždina, muškarac (66) učestalo je pijan vrijeđao svoju suprugu nazivajući je raznim pogrdnim imenima.  U nekoliko navrata, mašući nožem u ruci, zaprijetio je i da će je ubiti. 

Sad ga se sumnjiči da je 8. listopada ove godine pokušao teško ozlijediti svoju suprugu tako da ju je više puta udario cjepanicom u glavu i tijelo. Ona je zadobila više lakih ozljeda a potom je pobjegla u kuću njihove kćeri. Osumnjičeni je tada njima objema zaprijetio da će ih zaklati. Kad su mu prišli policajci i rekli mu da je uhićen, napao je jednog policajca i pokušao ga udariti šakom. U tome ipak nije uspio, jer su ga policajci svladali.   

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke koji će biti ispitani u istrazi. 

Sumnjiči ga se da je počinio kazneno djelo pokušaja teške tjelesne ozljede, dva kaznena djela prijetnje, kazneno djelo pokušaja prisile prema službenoj osobi, te kazneno djelo nasilja u obitelji. 

Komentari (61)
  • A da nije njezina jezičina tu imala udjela?

    13. 10. 2018,   13:33
  • Ne ulazeći u razloge njegovog istupa, a izgleda da je zbog pijanstva, njega triba lišit slobode, osudit ga na bar 5.godina rada na nekom udaljenom i izoliranom polju ili šumi, i svaki dan mu doniti litru rakije i ispred njega je prolit. A za piće mu dati samo vodu. U zatvor nikako jer onda njegovo liječenje i ležanje u zatvoru plaćaju poreski obveznici, a oni to nisu zaslužili.

    13. 10. 2018,   12:35
  • Prema istanbulskoj ovo je obična tučnjava. Žene su ravnopravne

    13. 10. 2018,   12:14