Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ženu silovali policajci, čupali joj nokte, a onda joj ubili i šogora

Ženu iz Indije silovalo je šest policajaca jer je bila svjedok ubojstvu svog šogora. Tijekom mučenja su joj iščupali i nokte. Žrtva se trenutno oporavlja u bolnici, a njen suprug traži pravdu

Nesretnu Indijku navodno je silovala banda od šest policajaca nakon što su je priveli u postaju protiv njene volje, javlja Times of India.

Jedan od policajaca joj je, kako tvrdi suprug žrtve, iščupao nokte tijekom ispitivanja u policijskoj stanici Sardarshahar, točnije u indijskom okrugu Churu u Rajasthanu. Isti je čovjek optužio i policiju za ubojstvo njegovog brata Nemichada (22) dok je bio držan u istoj policijskoj stanici.

Policajci su nakon tog događaja suspendirani i naložena je sudska istraga. Policijski dužnosnici su, naime, tvrdili kako je Nemichad pritvoren zbog krađe početkom srpnja i da je umro u bolnici.

'TROŠIO SAM MNOGO NA NJU' Varala ga? Pomahnitali Indijac ljubavnici srpom odrezao glavu
 
Njegov brat negira te navode i tvrdi da su ga vlasti namjerno odabrale pritvoriti i ubiti šest dana kasnije, a njegova supruga bila je svjedok tome, zato su je i silovali.

Žrtva grupnog silovanja od strane policajaca zaprimljena je u bolnicu, a njena obitelj zahtjeva pravdu od viših instanci.

Aktivist Sunil Kranti koji pomaže ovog obitelji također traži pravdu za žrtve i njihovu obitelj.

- Zahtjevamo strogu akciju protiv optuženih policajaca. Ovo je okrutno lice policije, a ako se ovo ne počne rješavati, održat ćemo prosvjede širom zemlje - poručio je aktivist.

Komentari (34)
  • tko je ikad radio u turizmu s indijcima zna sve.....nedo bog nikom

    17. 7. 2019,   06:38
  • Samo zid, žica i vojska na granice Hrvatske nam mogu očuvati sigurnost i smanjiti mogućnost da nam takvi i sa takvom kulturom ikada stignu u Hrvatsku !

    17. 7. 2019,   06:13
  • Nasi su med i mlijeko za ove

    16. 7. 2019,   23:58