Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zet autom nasrnuo na punicu (68), spasio ju je ljubavnik (46)

None Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Zadar: Zet je nasrnuo autom na punicu, a spasio ju je 46-godišnjak koji je s njom u vezi. On je muškarca zaustavio udarcem šakom u glavu kroz prozorsko staklo

Zadranin Š. A. (55) je u utorak oko 23 sata, u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Zadru, automobilom probio dvorišna vrata kuće svoje punice Ivke A. (68). Potom je nasrnuo na nju autom i teško je ozlijedio. Spasio ju je 22 godine mlađi muškarac s kojim je u vezi.

- Probudila me buka u dvorištu. Izletio sam van i vidio svoju životnu partnericu pod automobilom njezinog zeta. Uhvatio sam je i izvukao ispod automobila. On je vozio naprijed-natrag iznad nje. Prije toga automobilom je razvalio metalnu dvorišnu ogradu, bacivši je iz ležišta na tlo - kazao nam je 46-godišnji M. V.

Š. A. je napao punicu Land Roverom, a bio je pijan s više od 1,5 promila alkohola u krvi. Policija ga je uhitila i nad njim provodi kriminalističku obradu, a još se ne zna za koje kazneno djelo ili prekršaj će ga prijaviti. Uzrok sukoba navodno su neriješeni nesporazumi od ranije i to oko imovine.

- Bio je to mali obiteljski eksces. Zet se napio i tražio ženu kod mene. Bio je toliko pijan da je navalio autom kroz ogradu od kovanog željeza. Pomogao mi je nevjenčani suprug, ipak je drugačije kad je muškarac u kući - kazala nam je Ivka, kojoj je u napadu slomljena palčana kost te je ozlijedila lijevi kuk.

Komentari (93)
  • E to je pravi ljubavnik !!! En mlađi en bi život dao za svoju ljubav he he... Zar takvih ima kod nas ili je gospođa imučna ?? E zete moj man se čorava posla mogao bi i bez žene ostati he he...Da nije tragično bilo bi jako komično :):)

    5. 6. 2013,   13:33
  • -Hugh Hefner (87), njegova žena (27) -Berlusconi (77), njegova žena (27) -Maradona (52), njegova žena (22) Nemaš devojku? -Ne brini! Možda još nije rođena!

    5. 6. 2013,   15:38
  • Kuća je na punici. Punica je sve htjela prepisati na svog 22 godine mlađeg ljubavnika. Zet je to čuo u lokalnoj birtiji i poludio. Lova je u pitanju , a ne stara koka.

    5. 6. 2013,   14:58