Obavijesti

News

Komentari 51

'Zgrozio sam se kad sam našao mrtvu ženu pred vratima kuće'

'Zgrozio sam se kad sam našao mrtvu ženu pred vratima kuće'
1

Sumnjiva smrt u Osijeku: Žena je imala tragove krvi na majici i neke ozljede po tijelu ali je, prije obdukcije, teško reći kako su one nastale i jesu li su za ovu ženu bile smrtonosne

VIDEO

Bilo je oko sedam ujutro kada je muškarac otključao vrata svoje kuće u Osijeku i izašao na dvorište okovano mrazom. Sasvim neočekivano, na par metara od ulaznih vrata, ugledao je tijelo nepoznate žene kako leži licem prema tlu, nepomično. Odmah joj je priskočio u pomoć, dozvao ju je, dotaknuo, a onda shvatio da je mrtva. Činila mu se kao žena od oko 60 godina, neadekvatno odjevena za zimske uvijete, bila mu je posve nepoznata. Pozvao je policiju.

U dvorištu zgrade u Osijeku pronašli su tijelo starije žene
U dvorištu zgrade u Osijeku pronašli su tijelo starije žene

- Nismo baš ništa čuli noćas ni supruga ni ja. Baš sam se zgrozio kada sam vidio tu ženu u dvorištu. Ne znamo ni odakle je ni kada došla i zašto je kod naše kuće - kazao je muškarac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:36

Očevidaca nema: Po noći su obavijeni mrakom

Njihova malena kućica nalazi se u širem centru Osijeka, u Vukovarskoj ulici, tik uz željezničku prugu i malu kućicu željezničara skretničara. Dvorište im je dosta dostupno obzirom da ima tek malu nisku drvenu ogradu, koja je na nekim dijelovima i pokidana. Okruženi su visokim zgradama, ali tijekom noći obavijeni mrakom jer pored njihove kućice nema rasvjete.

Vjerojatno zato za sada nema očevidaca onoga što se dogodilo nesretnoj i za sada nepoznatoj ženi.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

15
| Foto: Dubravka Petric/PIXSELL (ILUSTRACIJA)

'Nekad u kućicu svrate alkoholičari i drogeraši'

- Mi odemo oko ponoći i vratimo se ujutro u 5 sati. Kada sam došao nisam nikoga vidio, ni tu ženu. Nisam ima pojma da je netko mrtav u blizini dok nije došla policija - kazao je skretničar sa željeznice.

- Ovim putem nitko nikada ne prolazi. Doduše, ljetos je tu prolazio jedan muškarac koji je bio beskućnik pa je jedno vrijeme živio u napuštenoj kući nedaleko odavde, a nekada u tu kućicu odu i alkoholičari i drogeraši kada se žele skloniti sa ulice - dodao je. 

Imala je tragove krvi na majicu i ozljede po tijelu

Policija je satima obavljala očevid, pregledavajući svaki pedalj terena oko kuće i u dvorištu u kojemu je nađena mrtva žena. Imala je tragove krvi na majici i neke ozlijede po tijelu ali je, prije obdukcije, teško reći kako su one nastale i jesu li su za ovu ženu bile smrtonosne.

Zbog iznimno niske temperature koja je bila protekle noći, žena je pronađena smrznuta. Policija nije htjela potvrditi niti njen identitet. 

Nastavlja se potraga za eventualnim svjedocima događaja, ako ih je bilo, i okolnostima smrti žene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...