Obavijesti

News

Komentari 1

'Žicao pare’ od dječaka (14), pa mu slomio ruku

'Žicao pare’ od dječaka (14), pa mu slomio ruku
1

Skupina 15- godišnjih huligana prišla je ispred škole učenicima dok su igrali košarku. Tražili su novac, a potom su nasrnuli na 14-godišnjaka

VIDEO

Učenici osmih razreda O.Š. Josipa Račića u zagrebačkim Srednjacima u utorak su oko 18.45 sati poslije škole igrali košarku na školskom igralištu. Njihovu igru prekinula je skupina “kvartovskih huligana”.
- Daj pare - vikao je jedan 15-godišnjak, inače bivši učenik iste škole, prilazeći 14-godišnjaku. Učenik mu je rekao da nema novca, na što je 15-godišnjak počeo vikati i prijetiti. Ubrzo je i fizički napao 14-godišnjaka te mu izvrnuo ruku.
Ostali učenici sve su nijemo promatrali ne usudeći se usprotiviti skupini nasilnika. Dječakovo zapomaganje čuo je i njegov otac. Odmah je istrčao pomoći sinu, a potom pozvao Hitnu i policiju. U Klaićevoj bolnici, gdje su prevezli dječaka, utvrdili su da mu je 15-godišnjak slomio ruku te ga zadržali na liječenju. Kako su izvijestili iz Pu zagrebačke, 15-godišnjaka će teretiti za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.
Ravnatelj škole Tomislav Horvat smatra kako takvom nasilničkom ponašanju maloljetnika pridonosi to što već godinu dana nemaju kontakt policajca u četvrti.
- Mislim da je to bio vrlo dobar projekt. Bilo je dovoljno da samo prošeće ispred škole pa da svojom pojavom rastjera delikvente - smatra Horvat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca