Obavijesti

Promo sadržaj

Zima znači zabava, skijanje i uštede!

Zima znači zabava, skijanje i uštede!
2

Ova nam zima nije bila snježna, iako zima još uvijek traje, možda nas i iznenadi snježni pokrivač. Ali neka to bude sve što bi vas moglo iznenaditi, jer uz nas nema iznenađenja

Ova nam zima nije bila snježna, iako zima još uvijek traje, možda nas i iznenadi snježni pokrivač. Ali neka to bude sve što bi vas moglo iznenaditi, jer uz nas nema iznenađenja. Pa kad nam nizbrdo krene, nek' je niz prekrasnu snježnu padinu. Bijele staze europskih skijališta nas dozivaju! Čujete li?

Sjećate se kad ste bili mali, a cijeli se čopor zabundane djece po čitav dan sanjkao niz obližnje brdašce? Činilo se tada kao planina! Klizali ste na improviziranim klizaljkama, skijali na improviziranim skijama i bili ste mokri, i bilo vam je hladno, ali nije bilo važno. A kad bi pao mrak, sva su se djeca maknula da prepuste snježno igralište starijima. Sjećate se? 

Ponovo se zagrijte za zimske radosti

Milijuni ljudi u svijetu vraćaju se radosti i uzbuđenju igre na snijegu posjećujući svake godine skijališta. Najviše skijaju Austrijanci, Norvežani i Švicarci; čak 25 % populacije tih zemalja čine deklarirani skijaši! A vi? Nikada niste naučili? Neki koji znaju skijati mogli bi biti ljubomorni jer vam tek predstoji jedno zabavno iskustvo koje će vam otvoriti potpuno novi svijet. Proguglajte samo školu skijanja na Sljemenu! Blizu je i povoljno.

Zimovanje, ludo radovanje!

Za dobru stazu spremni ste potegnuti van zemlje? Pravi je trenutak da provjerite koliko vam je godišnjeg ostalo, posjetite par putničkih agencija, prolistate kataloge s aranžmanima ili jednostavno prosurfate internetom. Sve vrvi od izvrsnih ponuda! Odlučili se vi za Sloveniju, Italiju, Austriju, Francusku, Švicarsku, Češku ili prvo, najbliže brdo, najbitnije je da se krećete, družite i veselite. Sjećate se one novogodišnje odluke o tome da ćete više boraviti izvan kuće, putovati i kretati se, zar ne?

Odvezite savršen slalom kroz prepreke uz Ferratumbank.hr

Na koju god se padinu namjerili, rado ćemo vam pomoći da ne promašite ni jedna vrata, da se ne nasanjkate te da sretno uđete u cilj. 

Samo zapamtite: ako vas u bilo kojem trenutku zazebe u novčaniku, ne bacajte se u očaj! Što god zatrebali ili poželjeli, bila to vaša potreba ili tek luksuz, tu smo za vas! 

A ako se odlučite za Ferratumbank Mikrokredit s rokom otplate do 30 dana ostvarujete i 30% popusta na bankovnu naknadu

Prijava za kredit traje svega nekoliko minuta. Potrebno je ispuniti jednostavan online obrazac na linku Ferratumbank.hr, točnije:

- odabrati iznos kredita i rok otplate

- unijeti osnovne osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt podaci, broj računa za isplatu)

- dostaviti fotografije osobne iskaznice i kartice tekućeg računa ILI odabrati postupak osobne identifikacije i procjene kreditne sposobnosti putem automatiziranih sustava Jumio i Instantor, što može višestruko ubrzati postupak odobrenja i isplate kredita. 

Odobrenje dobijete već za 15 minuta, a za sve vam je potrebna osobna iskaznica i internet. Provjerite i ostale mogućnosti i uživajte u snježnim pustolovinama!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu