Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žirafa uginula nakon što je udarila glavom u nadvožnjak

None Foto: Profimedia 2

Društvo za zaštitu životinja oštro je reagiralo na tužnu vijest dok su neki korisnici društvenih mreža usporedili bizarnu nesreću s popularnim filmom Mamurluk 3

Nesretna žirafa uginula je nakon bizarne nesreće na autocesti za Pretoriju u Južnoafričkoj Republici. Dvije žirafe prevozili su u kamionima, dok su im vratovi i glave virili visoko iznad ruba prikolice . Svjedoci su čak stali kako bi ih slikali. Međutim, samo nekoliko sekundi kasnije čuo se stravični tupi udara c. Naišli su na nadvožnjak. Jedna žirafa udarila je u most i uginula. Druga se sagnula .

- Žirafa je udarila u most samo nekoliko sekundi nakon što sam je slikao. Bilo je strašno. Vidio sam kako joj curi krv iz nosa - rekao je Thinus Botha (32).

Obje bi se sagnule, ali bile su okrenute na suprotnu stranu

Vlasnik je kasnije rekao kako bi se žirafe inače sagnule ispod mostova, međutim, bile su okrenute na suprotnu stranu.

Svjedoci su tragediju opisali šokantnom i tužnom . Kamion se nešto kasnije pokvario pa je vozač morao stati. Prijeti mu kaznena prijava.

Korisnici društvenih mreža već su usporedili stravičnu nesreću s filmom Mamurluk 3 , a Društva za zaštitu životinja oštro su reagirala na tužnu vijest.

<div> <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>Look how low that bridge is and how tall the giraffes are. Who thought this one through? I wish I hadn&#39;t seen this. <a href="http://t.co/as2jJkIwpv">pic.twitter.com/as2jJkIwpv</a></p>&mdash; Pabi Moloi (@PabiMoloi) <a href="https://twitter.com/PabiMoloi/statuses/494854036760580096">July 31, 2014</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> </div>
Komentari (70)
  • Koji idioti, zar nisu znali da je žirafa visa od nadvožnjaka.

    1. 8. 2014,   08:53
  • ...ovo nije za vjerovat...((

    1. 8. 2014,   08:55
  • takvih vozaca ima i kod nas,inteligencija cista nula a umisljeni da je strasno.

    1. 8. 2014,   09:00