Obavijesti

News

Komentari 210

Živi smijeh! Madžar je zagrabio u supersak i postao Sport Billy

Živi smijeh! Madžar je zagrabio u supersak i postao Sport Billy
1

Svi su u čudu gledali kad se pojavio noseći smiješni "supersak" i vadeći nekakve izotoničke napitke, kao da je Kolinda boksač. A onda je valjda pretjerao s istim tim napicima, što li, koji su ga pretvorili u - Sport Billyja

VIDEO

Koliko god se budalasto činilo, neviđeni ispad predsjedničina savjetnika Tomislava Madžara možda je čak spasio Kolindu Grabar Kitarović još ozbiljnijih neugodnosti nakon jučerašnjeg sučeljavanja. Jer jutros internet "gori", ali ne zbog toga što se Kolinda nemušto izmotavala kako je s jedva 30 godina "bila članica nadzornog odbora propale firme Kontinental prijevoz, ali da nije znala kako je s firmom povezan Leon Sulić, kojeg je godinama kasnije kao predsjednica pomilovala". To je zaista ozbiljan Kolindin gaf i najveća pobjeda Milanovića u dosadašnjim sučeljavanjima jer "zaista nisam znala" je zaista loš odgovor predsjednice. 

POGLEDAJTE VIDEO

No vratimo se sirotom "Sport Billyju", odnosno "Tinkie-Winkieju" predsjedničina stožera. Siroti Madžar nepristojno je vikao na Zorana Milanovića nakon jučerašnjeg sučeljavanja na HTV-u i zabio uistinu rijetko viđen autogol.

Njegovo pitanje o Milanovićevu minimalcu je svakako zanimljivo i bilo bi potpuno legitimno u nekim drugim okolnostima - recimo kad bi ga na sučeljavanju postavila Kolinda Grabar Kitarović svom protukandidau - ali nepristojan način na koji je to sve skupa izveo, jedva slažući rečenice u trenutku očite indisponiranosti, noseći pritom nekakvu smiješnu torbu u ruci, od Madžara je napravio opću sprdnju.

Internet, rekosmo, gori. A ovo je svakako najoriginalniji komentar na sirotog Madžara:

One fotografije s Bandićem i medvjedićem su "mila majka" na ono što Madžara čeka. Sinoć je prokockao sve šanse da ga se ubuduće doživljava kao ozbiljan dio vladajuće garniture.

Pokretanje videa...

01:10

Najprije su ga u čudu gledali kad se kraj Kolinde pojavio na bini noseći taj smiješni "supersak", odnosno ceker sa cvjetnim uzorkom, i vadeći iz njega nekakve izotoničke napitke, kao da je Kolinda nekakav boksač.

A onda je valjda pretjerao s istim tim napicima, što li, koji su ga pretvorili u - Sport Billyja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati