Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Život ministra: Pankretića ne brinu troškovi na Hvaru

None Foto: Davor Puklavec 4

Ministar poljoprivrede Božidar Pankretić na Hvaru odmara s obitelji. Nosi naočale od 1500 kuna, krstari luksuznim brodom i ne brine koliko troši

I mi političari zaslužili smo odmor! Teško je reći koliko ću novca potrošiti, ali ne ograničavam se. Naše dužnosničke plaće mogu to podnijeti, a na Hvaru ionako nećemo bit dugo, kroz smijeh je rekao ministar poljoprivrede Božidar Pankretić. Iako im je baza u Bribiru, gradiću kraj Skradina, njegove kćeri Anja (10) i Lucija (13) tati su povjerile kako ove godine žele malo ljetovati i na Hvaru. A tata i mama Dunja tu su im želju i ispunili.
- Odsjeli smo u hotelu Park i zaista nam je prelijepo. Vlasnik hotela nam je ponudio svoj brod ako želimo negdje otići, tako da smo nedjelju proveli na brodu. Bribir nam je uvijek baza, a svake godine odemo na neko drugo mjesto. No najbitnije mi je da sam s obitelji i da se dobro odmorim - rekao je Pankretić. Povjerio je kako će njegova kći Lucija svoj trinaesti rođendan provesti na Hvaru, no nije želio otkrivati sprema li joj kakvo iznenađenje. Godišnji na Hvaru ministar provodi ležerno, no unatoč odmoru, ne propušta kupiti dnevne novine i na taj se način informirati o svemu što se događa u zemlji. Osim plovidbe brodom i obilaska uvala, Pankretić uživa i u odlasku na plažu i kupanju. Nakon Hvara, s obitelji će se opet vratiti u bribirsku bazu.

Komentari (11)
  • Pa zašto da ga brinu troškovi kad ne troši svoje novce, već troši novce nas poreznih obveznika.

    5. 8. 2008,   20:19
  • I ja sam ljetovao ali vlasnik hotela mi nije ponudio ničiji brod,i jedva je onako preko recepcije dobacio mi ključeve.... :)

    5. 8. 2008,   20:55
  • a zasto bi ga ista takvo brinilo pa nerad u konzuma za 2 i po tisuce kn misecno,a da budemo i iskreni ima odakle i ukrasti

    5. 8. 2008,   19:22