Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zlatna ribica spasila Zlatka od gladi, podijelio je sa susjedima

None Foto: 24sata

Nezaposleni ribič rukama je svladao zlatnu grdosiju od 39 kila. Rekao je da je sudbina htjela da baš u vrijeme neviđenog potopa upeca najveću ribu u svojoj karijeri

Zlatko Tomić (54) Iz Bijeljine raširio je usta u čudu kao som kad je ispred njega u potopljenoj Ulici Branka Miljkovića iz vode doslovce iskočila zlatna ribetina.

- Taj tolstolobik nas je spasio gladi. Ribu sam, teška srca, morao očistiti i podijelio sam je sa susjedima - rekao je Zlatko za Kurir: Nezaposleni ribič rukama je svladao zlatnu grdosiju od 39 kila. Rekao je da se ribolovom bavi četrdeset godina, ali da je sudbina htjela da baš u vrijeme neviđenog potopa upeca najveću ribu u svojoj karijeri. I to bez udice, što mu nije bilo teško jer je u mladosti ribu lovio golim rukama. Pretpostavlja da je riba došla iz obližnje šljunčare i da se na neobjašnjiv način tijekom poplava našla usred grada. A od zlatne ribetine poželio je samo jednu želju.

- Želim da se napaćeni ljudi širom BiH, Srbije i Hrvatske što prije oporave od poplava. Čini se da se želja brzo ispunjava jer se kaos počeo polako smirivati - rekao je Zlatko. 

Komentari (21)
  • ajde se dogovorite sami sa sobom, jel mu iskočila u ruke, jel ju uhvatio golim rukama ili ju je upecao?

    24. 5. 2014,   19:35
  • Bome prava ribetina i to još zlatna, možda mu stvarno donese sriću...

    24. 5. 2014,   19:33
  • svaka čast kraj sve ove muke i nešto dobro za sječanje

    24. 5. 2014,   19:24