Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zlostavljanog dječaka smjestili su u Dječji dom u Nazorovoj

None Foto:

Ravnateljica zagrebačkog Centra za socijalnu skrb Tatjana Brozić Perić kazala je kako je dječak zdravstveno saniran te će, temeljem ranijeg prijedloga, biti "privremeno smješten u ustanovu"

Dvogodišnji dječak, koji je proteklih tjedan dana proveo u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, gdje je primljen s ozljedama za koje se sumnja da su posljedica zlostavljanja, u petak je smješten u Dječji dom u Nazorovoj ulici, potvrdio je  ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić. 

"Nakon završene medicinske obrade smješten je u dom u Nazorovoj, a medicinske kontrole obavljat će u Klaićevoj bolnici", rekao je Roić Hini. 

DOMSKO DIJETE Dadilja zlostavljanog dječaka: 'Posvojili su me pa me izbacili'

Ravnateljica zagrebačkog Centra za socijalnu skrb Tatjana Brozić Perić kazala je kako je dječak zdravstveno saniran te će, temeljem ranijeg prijedloga, biti "privremeno smješten u ustanovu, a konačnu odluku donosi sud".

BAKA ZLOSTAVLJANOG DJEČAKA: 'Bio je ispijen, majka mu nije kuhala, jeo je samo Čokolino'

Majka i dadilja dječaka, koji je prošle subote primljen u Klaićevu bolnicu s ozljedama za koje se sumnja da su posljedica zlostavljanja, zadržane su u pritvoru i kazneno prijavljene za povredu djetetovih prava.

(abe)

Tema: Hrvatska

Komentari (9)
  • Zasto to dijete niste dali nekoj obitelji da se barem malo oporavi od traume, zašto??? Osobno znam da je 5 obitelji zvalo u centar i reklo da ga žele udomiti, pa i ako dopuste usvojiti... Sustav kod nas ne funkcionira!!!!!

    12. 7. 2019,   15:57
  • Dijete su trebali smjestiti u obitelj.

    12. 7. 2019,   15:53
  • Sada je tek jadnik naje....

    12. 7. 2019,   15:22