Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zlostavljao sestru, spavao s mamom i pucao na brata

None Foto: Abendzeitung

Mark B. (19) iz Nürnberga samostrelom je pucao na brata, koji ga je prijavio da spava s majkom te da je s njom zlostavljao 6-godišnju polusestru

Mark B. (19) u petak će se pojaviti pred sudom u njemačkom Nürnbergu jer je navodno samostrelom pokušao ubiti brata Hansa. Hans ga je prijavio policiji da spava s majkom i da zlostavlja polusestru, donosi Abendzeitung.
Majka Karin R. (38) ima troje djece s različitim muškarcima. Navodno su ona i sin Mark bili u incestuoznoj vezi. Osim toga, zlostavljali su i njezino najmlađe dijete, djevojčicu u dobi od šest godina. Sin Hans zbog toga ih je 2008. prijavio policiji. Karin i Mark odlučili su se osvetiti. Karin ga je prvo tražila da povuče iskaz, no Hans to nije htio učiniti. Onda je uzela samostrel i dala ga Marku. On je ispalio strijelu i polubrata pogodio u prsa. Teško ga je ozlijedio, a nakon toga  pobjegao. Policija ga je uhvatila sljedeći dan. Mark je policiji već  poznat. U svojih 19 godina prikupio je više od 100 kaznenih djela.

Komentari (10)
  • njega na liječenje a majku u duševni zatvor po mogućnosti sa silovateljima, da malo proba. Sram ju bilo, vjrovatno ju nitko više nijr hito pa je vlastitog sina istrenirala za svoje bolesne prohtjeve....... Žalosno.

    23. 4. 2009,   13:49
  • i za sve je kriva ta bolesna kučka koja štanca tu djecu..

    23. 4. 2009,   13:49
  • i zašto je to govno opće hodalo po cesti slobodno sa 100 prijava???????????????

    23. 4. 2009,   13:37