Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Znači, Božo Petrov nije vidio potrebu da odsluži vojni rok...'

None Foto: Borna Filic/PIXSELL

Ne prestaju komentari na društvenim mrežama na račun premijera, predsjednika Sabora i ostalih ministara kad se saznalo da nisu služili vojni rok koji sada tako gorljivo zagovaraju...

Nakon što se saznalo kako premijer Andrej Plenković nije pohađao vojsku zbog anemije, a zatim su 24sata objavila cijelu listu političara koji su također izbjegli služenje vojnog roka, društvene mreže su 'proključale'. 

Ni SDP-ov Bojan Glavašević nije ostao suzdržan, pa je fino 'spustio' i premijeru Plenkoviću, ali i predsjedniku Sabora Boži Petrovu.  

- Koliko je vjerodostojno tražiti ponovno uvođenje vojnog roka ako ga i sam nisi služio? Kad je Andrej Plenković diplomirao, 1992., bio je rat - objavio je na Twitteru Glavašević. 

- Ne treba se fokusirati na negativno. Ja sam sretan što Republika Hrvatska ima premijera koji razumije i ludost rata i ludost obaveznog vojnog roka - napisao je Bojan Glavašević. 

Nešto kasnije, dotakao se i Bože Petrova, koji nije služio vojsku zbog problema s vidom.  

- Znači... Možemo reći da naš Božo Petrov nije vidio potrebu da odsluži vojni rok - napisao je Glavašević.

blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en">

😂😂😂 pic.twitter.com/qTHnz4KP3z

— Samo Sandra ♫ (@Nursie_blue) February 2, 2017

pic.twitter.com/EdOab0OzG0

— Ateist B612 ☭ (@marina_b612) February 3, 2017

Komentari (175)
  • služio sam vojni rok u jna,učesnik domovinskog rata,ranjen,a javljam se ponovo na služenje vojnog roka ako to urade plenki,glavasević,petrov,grmoja i ostala vrhuška hr

    3. 2. 2017,   12:30
  • Bloger Krule o Plenkiju i Boži: I najvećem idiotu je jasno kako su ova dva NAMJERNO izbjegla služenje vojnog roka... i jebo vojni rok... oni su zajebali sistem... to je najbitnije i najtragičnije... zajebali su sistem države kojom danas upravljaju... mojom državom... njihovom sigurno ne... vezu im roditeljsku jebem koja je povučena ne bil' sistem zajebali.

    3. 2. 2017,   13:07
  • Ako su nesposobni za vojsku mislim da su isto tako nesposobni za vodit državu,nesposobni debili!

    3. 2. 2017,   13:23