Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zoran Milanović dao glas za referendum o NATO-u

None Foto: Marinko Agić

Milanović je istaknuo kako se SDP zalaže za ulazak Hrvatske u NATO, no smatra da tu važnu odluku politika i građani moraju donijeti zajedno

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u srijedu je na središnjem zagrebačkom trgu potpisao peticiju za raspisivanje referenduma o ulasku Hrvatske u NATO. Izjavio je da bi se, da je SDP na vlasti, održao referendum i građani bi sami odlučili da Hrvatska uđe u NATO. Istaknuo je kako se SDP zalaže za ulazak Hrvatske u NATO, no smatra da tu važnu i dalekosežnu odluku politika i građani moraju donijeti zajedno, i to referendumom kao oblikom participacije svih građana. Odbor za referendum do sada je prikupio 70.000 potpisa.

Komentari (4)
  • Možda se varam, al mislim da je Milanoviću stalo samo do osobnog probitka i publiciteta. Ima on neku svoju filozofiju kaja mi je strana i ne sviđa mi se, mada sam donedavno bila simpatizer SDP-a.

    2. 4. 2008,   16:06
  • ..Zoki je za ukidanje ZERP-a, za priznanje Kosova, za ulazak u NATO, za slanje naših vojnika u Afganistan..dakle, Zoki je za sve za šta je i vlast na čelu sa dr Ivom ..i koja je to demokracija kad su i vlast i oporba za iste stvari..dobro je onaj napisa grafit \"kad bi izbori nešto minjali-ukinuli bi ih\"..

    2. 4. 2008,   17:34
  • Udrugabu, on je za referendum o nato, informiraj se što je referendum i trči ga i ti potpisati

    2. 4. 2008,   18:10