Obavijesti

News

Komentari 13

Zoranov otac Jelenu je bacio u kanal, a sina redovno drogirao?

Zoranov otac Jelenu je bacio u kanal, a sina redovno drogirao?
1

Istraga o ubojstvu srpske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović o kojoj se posljednjih dana naveliko priča proširila se navodno na Zoranova oca. Srpski mediji pišu da on cijelo vrijeme kontrolira i istragu i Zorana

VIDEO

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubojstvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, mogao bi biti sljedeći koga će policija privesti na informativni razgovor. Kako se sumnja, njegov je zadatak bio riješiti se tijela, piše Alo.rs.

Upućeniji u istragu tvrde da je moguće da Vladimir nije ni vidio tko je ubio Jelenu, a da je sudjelovao u uklanjanju tragova i bacanju tijela u jarak pored nasipa. 

Vladimir je stalno u javnosti od prvog dana do nedavnog uhićenja njegova sina. On je taj koji uvijek komunicira s medijima, a sumnja  se i da je sina drogirao svaki put kada je išao na policiju.

Drogirao sina prije poligrafa?

- Sumnja se da je Vladimir kontrolirao i sina i istragu. Postoje indicije da je kada je policija prije nekoliko dana došla po Zorana u njihovu kuću u Borči, Vladimir bio taj koji je najbrže reagirao. Prije nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir mu je uspio u usta staviti tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Plan mu je bio smiriti sina i pomoći mu da opet prevari stroj - kazao je izvor za Alo.rs.

U blizini mjesta zločina pronašli mobitel

Kako javlja Kurir, policija je nedavno, u blizini mjesta na kojem je pronađeno Jelenino tijelo, našla Vladimirov mobilni telefon.

Uređaj u lošem stanju, koji je jedan od novih dokaza do kojih je policija došla, vještačen je i utvrđeno je da je na taj broj u vrijeme kad je Jelena već ubijena njen suprug Zoran Marjanović uputio više poziva.

Ostavili ju u kanalu pokraj nasipa

- U nedjelju 3. travnja, dan nakon ubojstva negdje oko 19 sati, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na ispitivanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama prokomentirao: "Ma djed je za**bao stvar", ne precizirajući o čemu je riječ. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođakinja odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni riječ, otkrio je Kurirov sugovornik blizak obitelji.
 
Nove informacije istrage govore da Jelena Marjanović ipak nije ubijena u Borči, već je, nakon brutalne likvidacije, dovezena u noći između 2. i 3. travnja 2016. i ostavljena u kanalu pokraj nasipa.

Tijelo je bačeno u vodu oko tri sata ujutro, a pronađeno desetak sati kasnije.

- Jelenu su vjerojatno oteli u subotu oko podneva, dok je trčala na nasipu u Borči. Odvezli su je na drugu lokaciju i ubili. Kad je prijavljen njen nestanak, nakon nekoliko sati, krenula je potraga, koja se ubrzo završila jer je pao mrak, kaže sugovornik. 

Ubijena u kući poznate pjevačice?

Kako saznaju srbijanski mediji, policija u ovom trenutku provjerava i tko je bila žena koja je umjesto Jelene pozvala njezinu majku na dan ili dan nakon njezine smrti. Sumnja je navodno pala na dvije poznate pjevačice.

Sumnja se da je Jelena ubijena upravo u kući te pjevačice odakle joj je tijelo odneseno i bačeno pored nasipa.

'Zoran to nije mogao sam'

Obitelj preminule, budući da se istraga otegnula, angažirala je vlastite istražitelje. Oni su nasip gdje je tijelo pronađeno posjetili tjedan dana poslije ubojstva te otkrili kako postoji mogućnost da je Jelena ubijena dan ranije. 

- Odgovorno tvrdimo da ona nije ubijena u kanalu, nego da je tu donesena mrtva. Na njenom licu nije bilo puno krvi, iako je najviše udaraca dobila u glavu, što upućuje na to da je ubijena na drugoj lokaciji. Također, smatramo da je ubojica imao najmanje jednog pomagača, i da je Jelenino tijelo bilo pod vodom više sati što je i razlog zašto ga psi tragači nisu mogli u noći između 2. i 3. nanjušiti. Pored toga, prsti su joj bili tretirani najvjerojatnije "varikinom" kako bi se uklonili biološki tragovi ubojice - tvrdi izvor.

Sugovornik Kurira objašnjava da Zoran, koji je zasad jedini uhićen zbog ubojstva, nije sve ovo mogao sam učiniti:

- Ovo je jako složena operacija, morao je imati pomagače. Cijeli splet okolnosti im je išao kasnije na ruku, jer je očevid loše napravljen, mnogi dokazi na licu mjesta brzo su uništeni, dodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)