Obavijesti

News

Komentari 302

Josip Đakić u plavom: Ofarbali zastupnika kao HAC tunele

Josip Đakić u plavom: Ofarbali zastupnika kao HAC tunele
12

HDZ-ov saborski zastupnik Josip Đakić pojavio se u Saboru nakon trotjedne pauze s novom frizurom. Obojao je svoju sijedu kosu i iznenadio kolege, ali i sve druge

VIDEO

Makeover, redizajn, rebrending ili face-lifting koji je izvela stranka, HDZ, prvi je na osobnom primjeru kopirao Josip Đakić.

Njegova nova, Otto Barić-junior frizurica, izazvala je u Saboru veće zaprepaštenje od stilističkih eksperimenata Nevenke Bečić ili svojedobnog ukazanja Jadranke Kosor s ljubičastim ehoton pramenom.

Đakić je sve u Saboru iznenadio novom bojom kose. No on tvrdi da je riječ o pukom slučaju. Još gore - o pogrešci. Tvrdi da nije imao smišljenu namjeru prekriti sijede i na taj način se podmladiti, nego je novi izgled zapravo posljedica eksperimenta na koji se dao nagovoriti.

- U frizerskom salonu u koji sam došao na šišanje nagovarali su me na nijansiranje kose - pripovijeda Đakić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nakon nagovaranja na kraju sam pristao ne znajući što me čeka. Ovo je prvi i zadnji put da sam pristao na ovakvo što. Nema više šanse - kazao je Đakić. I sam sebi se nasmije kad se sjeti na što su ga naveli.

Đakićevim putem mogli bi krenuti i drugi

Neki analitičari smatraju da HDZ nije stranka u kojoj bi nijanse ili nijansirani pristupi igrali presudnu ulogu, pa bi Đakićevim putem mogli krenuti i drugi. Redizajn Đakićeve frizure izazvao je više medijske pozornosti nego Njavrin ekonomski program, pa sad svi smatraju da je farbanje odlična metoda, a na tunelima se pokazala tako dobrom da su ih farbali čak dvaput.

Iduća stvar koja će, nakon HDZ-a, sigurno poplaviti je Kosinjska dolina te Opuzen i Metković, ali to će u Saboru izazvati manje pozornosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 302
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a