Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žrtve hladnoće: Kod Zadra su pronašli još jednu uginulu želvu

Mještani su je pronašli uginulu na plaži oko 21 sat u utorak. Kako je izvijestio Županijski centar 112 kornjaču je preuzeo veterinar koji će ju zbrinuti...

Dva dana nakon sto je u Novigradskom moru pronađena živa ali pothlađena divovovska kornjača glavata želva, koja je dan kasnije uginula u pulskom Aquariumu, na plaži Guline pokraj Pridrage pronađena je još jedna glavata želva. 

Mještani su je pronašli uginulu na plaži oko 21 sat u utorak. Kako je izvijestio Županijski centar 112 kornjaču je preuzeo veterinar koji će ju zbrinuti. 

Prema svemu sudeći nesretne životinje uginule su uslijed velike hladnoće koja zadnjih dana u kombinaciji s burom vlada u Dalmaciji.
 

Komentari (19)
  • jadna kornjača =(

    11. 1. 2017,   10:28
  • Jadnica samo da ih ne bude više uginuli na ovome ledu

    11. 1. 2017,   10:31
  • Priroda se gadno poigrala s nama ni ljudi ni životinje ne mogu prkositi vremenu....Ipak moram biti malo i ironična kad sam vidjela sliku prvo me asociralo na život i realnost.... Nema veze koliku kuću imaš svi ćemo mi prije ili kasnije dva metra ispod, a i to nam bude previše stoga živimo, volimo, dijelimo jer nitko ništa neće ponijeti sa sobom...

    11. 1. 2017,   10:33