Obavijesti

Promo sadržaj

ZŠEM: obrazujemo mlade korporativne pravnike

ZŠEM: obrazujemo mlade korporativne pravnike
5

Poslovno pravo i ekonomija studij je koji na moderan način priprema buduće korporativne pravnike na izazovne karijere u institucijama Europske unije

Poslovno pravo i ekonomija studij je koji na moderan način priprema buduće korporativne pravnike na izazovne karijere u institucijama Europske unije, međunarodnim korporacijama, osiguravajućim društvima, javnom i privatnom sektoru, profitnim i neprofitnim organizacijama ali i daje čvrste temelje za nastavak akademske karijere. 

Voditeljica studija Poslovnog prava i ekonomije dr. sc. Ljerka Mintas Hodak je diplomirala, magistrirala i doktorirala na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Suosnivačica je ZŠEM-a , prodekanica i predavač na Katedri za pravo na ZŠEM-u. Sudjelovala je u osmišljavanju programa, izboru predavača,  pripremi i izvođenju ovog studijskog programa. Povodom pokretanja studija izjavila je sljedeće:

“Riječ je o studijskom programu koji izvodimo uz već postojeći preddiplomski studijski program ekonomije i managementa koji izvodimo od 2002.g. i za koji - kao pečat kvalitete rada ZŠEM-a - imamo prestižnu AACSB akreditaciju (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). Studij Poslovnog prava i ekonomije nosi 240 ECTS bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Studij je koncipiran multidisciplinarno tako da polaznicima pruži najbolja znanja i vještine kako s područja pravnih tako i s područja ekonomskih disciplina kako bi mogli uspješno odgovoriti na sve kompleksnije izazove modernog gospodarstva.
Kombiniranim pravnim i ekonomskim znanjima i vještinama otvara vam se mogućnost rada u velikom broju zanimanja na administrativnim i rukovodnim poslovima u javnom i privatnom sektoru počevši od malih i srednjih tvrtki, u bankama, udrugama, obrtima, javnoj upravi, agencijama, servisima kako u Hrvatskoj tako i u Europi, svijetu te u međunarodnim organizacijama.
Tražite li studijski program koji će vam, osim kvalitetnom znanja iz poslovnog prava i ekonomije te poslovne administracije osigurati i međunarodno iskustvo, suradnju s poslovnom zajednicom, vrijednosti i vještine potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu i koji će vas izdvojiti od drugih pravnika, ekonomista i menadžera, prijavite se za naš prijamni ispit i na vrijeme osigurajte svoje mjesto na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.”

Studij se izvodi na hrvatskom jeziku, interaktivno, u malim grupama. Studentima se omogućuje odlazak na međunarodnu razmjenu na jedno od 130 partnerskih sveučilišta diljem svijeta gdje je bez dodatnih troškova moguće provesti jedan semestar ili godinu dana. Na ZŠEM-u djeluje Career centar koji studentima pomaže u planiranju karijera i traženju stručnih praksi te stalnog zaposlenja što rezultira odličnim postotkom zapošljavanja studenta.

Janko Brlečić, student treće godine:

„Smjer poslovnog prava i ekonomije odličan je izbor jer spaja dva vrlo dinamična i zanimljiva područja. S obzirom na to da se u današnjem poslovnom svijetu sve vise traže interdisciplinarne vještine i znanja smatram da je odabir studija poslovnog prava i ekonomije izvrstan izbor za mene.“

ZŠEM-ov Studij Poslovnog prava i ekonomije priključio se međunarodnoj mreži pravnih studija udruženih u International Association of Law Schools. IALS je krovna organizacija koja okuplja 155 studija prava iz 55 zemalja diljem svijeta i 4500 profesora. Misija IALS-a je unapređenje pravnih programa i standarda obrazovanja u području pravnih znanosti. Time ZŠEM polaznicima svog studija Poslovnog prava i ekonomije otvara vrata i pruža mogućnosti povezivanja unutar mreže velikog broja vodećih pravnih studija u svijetu.

Osigurajte svoje mjesto među najboljima, prijavite se i dođite na prijamni ispit 5. lipnja 2017.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj