Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Župan će financirati autobuse: Đaci iz Vukovara dolaze u Split

None Foto: PIXSELL

Profesorica iz Splita odgovorila na apel kolegice iz Vukovara te prihvatila osigurati smještaj vukovarskih učenika kod učenika iz njezine škole. Predložila je i da župan osigura prijevoz učenicima

Nakon otvorenog pisma Ljiljane Radobuljac, profesorice hrvatskog jezika vukovarske Tehničke škole Nikola Tesla. u kojemu se državnom vrhu požalila kako učenici iz cijele Hrvatske o trošku države posjećuju Vukovar, dok vukovarski đaci nemaju tu priliku kako bi upoznali druge krajeve Lijepe naše, oglasila se profesorica splitske Ekonomske škole. 

PROFESORICA PISALA VLADI: 'Drugi dolaze u Vukovar, a naša djeca ne putuju nigdje. Zašto?'

Profesorica Suzana Kačić Bartulović prihvatila je osigurati smještaj vukovarskih učenika kod učenika iz njezine škole te predložila da župan splitsko-dalmatinski osigura njihov prijevoz. Ubrzo je stigao i njegov odgovor.  

- Vidio sam da je profesorica Kačić Bartulović pokrenula inicijativu da Split primi djecu iz Vukovara, a da je problem prijevoza. Prihvatili smo financirati jedan do dva autobusa jer želimo da ova hvale vrijedna inicijativa ne propadne - kazao je za Dalmatinski portal splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban.
 

Tema: Hrvatska

Komentari (8)
  • Prije svega hvala profesorici iz Splita,ali naša županija Vukovarsko-Srijemska treba platit put,ima za kojekakve gluposti a nema za platit autobuse,osobno me je sramota kao Slavonca da netko drugi plati put,sam da kažem i ovo dva milijuna kuna je potrošeno za Vinkovačke jeseni

    1. 10. 2018,   16:35
  • Svaka čast gospođama profesoricama.

    1. 10. 2018,   14:38
  • A kad sam rekao jucer da ima novaca Vukovar i da ne treba drzava placati izlete Vukovarcima jer dobe puno novaca iz drzavnog proracuna bili ste protiv mene.

    1. 10. 2018,   16:11