Obavijesti

News

Komentari 150

Župnik napustio crkvu jer se zaljubio u djevojku iz mladosti?

Jedna od mještanki koja župnika poznaje od rođenja prepričala nam je da je nedavno rekao kako ne može s oltara jedno propovijedati, a živjeti drugačije...

VIDEO

Župnik iz jednog podravskog mjesta napustio je svećenički poziv jer se, navodno, zaljubio. Informaciju da je župnik razriješen službe potvrdio nam je Ivan Rak, kancelar Varaždinske biskupije. O razlozima odlaska nije htio govoriti.

No, kako neslužbeno doznajemo, za izlazak iz svećeničkih redova, nakon što je u njima proveo osam godina, odlučio se jer se rasplamsala stara ljubav iz mladenačkih dana. 

Pokušali smo doći do velečasnog, ali on se gotovo nikome od poznanika ne javlja. Čak ni s članovima bliže obitelji, osim s majkom, nije u kontaktu. 

Htjeli smo ga potražiti u rodnom mjestu, u kući koju je naslijedio i uređuje, ali tamo ga nismo zatekli. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prošli tjedan u srijedu smo ga vidjeli. Došao je predvečer nešto urediti i poslije toga, koliko znamo, nije dolazio – govore nam mještani od kojih neki kažu kako su čuli i da je župnikova ljubav trudna.

Sve njih iznenadila je njegova odluka da napusti crkvu zbog žene. Jedna od mještanki koja ga poznaje od rođenja prepričala nam je da je nedavno rekao kako ne može s oltara jedno propovijedati, a živjeti drugačije.  

- Tada nisam razumjela poruku, ali nakon što je drugom zgodom rekao da ga je do sada Bog vodio život, te da se nada da će i dalje biti u njegovoj milosti, ostala sam zatečena, jer sam shvatila da je pred njim neka velika odluka. Nisam ga pitala a on nije dalje ništa rekao. Tek kad se pronio glas da napušta crkvu radi ljubavi prema ženi, onda sam shvatila koliko je tešku borbu vodio unutar sebe – prepričava nam sugovornica.

Kasnije se u rodnom mjestu pročulo da je otišao iz crkve kako bi živio s svojom starom ljubavi iz mladenačkih dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.