Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Župnik vrijeđao na Facebooku: 'Vas p**ere treba iskorijeniti'

None Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ja već uplatio Mercedes S 500 i to bijela boja, jer mi se vozi bijela boja. Ti nećeš ni bicikl voziti, bijedo ljudska i isprdak, odgovorio je Vrbanić dotičnom komentatoru...

Andrija Vrbanić, župnik Župe sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka, javnosti poznat od kraja prošle godine kad je kupio skupocjeni Mercedes pa ga nedugo nakon toga slupao, ponovno se našao u središtu pozornosti. Ovoga puta za sve su "zaslužni" nepristojni komentari koje je pisao u raspravi s korisnicima Facebooka.

Kako je objavio Index, sve je počelo objavom na Facebook stranici Osijek Newsa o prodaji karata za subotnji Thompsonov koncert u Antunovcu o tome da se ulaznice jako brzo prodaju. Vrbanića je zasmetao komentar jednog korisnika o tome da su karte skupe jer koštaju 200 kuna:

Foto: Dario Šimović/Facebook

- Karte nisu 200 kn, već 90 kn. Ovi opaki debelo lažu. Ja podijelio 96 karata, šta se niste javili na vrijeme, napisao je Vrbanić, ali to je bio tek početak. 

Andrija Vrbanić NEDAVNO GA KUPIO Skrivio je prometnu: Župnik Vrbanić razbio skupi Mercedes

Župnik je potom odgovorio na komentar korisnika Facebooka koji je napisao: "Jel za zvonik ili novi Mercedes?"

- Ja čuo za tebe Zdravko da si normalan, a kad ono kreten. Što tebe briga. Što se petljaš u muške poslove, za tebe kažu da se ne zna jesi li muško, žensko, srednje ili pedericus. Ja već uplatio mercedes S 500 i to bijela boja, jer mi se vozi bijela boja. Ti nećeš ni bicikl voziti, bijedo ljudska i isprdak, odgovorio je Vrbanić dotičnom komentatoru.

Foto: Dario Šimović/Facebook

Zatim je odgovorio još jednom korisniku koji je komentirao: "Dakle... 15. koncentracija krkanluka, seljakluka, primitivizma i ustašije, na maksimumu."

- Dobro da nije p**erluk, što bi tebi odgovaralo. Vas p**ere iskorijeniti. Izruguješ se sa svetinjama! Tebi kretenu ništa zapravo nije sveto, odgovorio mu je Vrbanić.

Foto: Dario Šimović/Facebook

Za kraj je svima poručio:

"Ne sekirajte se za ulaznice. Ovo je hrvatska fešta, a ne za vas bandite."

Komentari (212)
  • Nije mi jasno tko kod ovoga na misu ide?Pa ovo stvorenje je Lucif.erov sluga. I svi koji kod njega idu su obozavatelji potonjega. On bi pedere likvid.irao a o pedofilima nije iskazao ni rijec pogrde.

    13. 9. 2018,   23:17
  • Uvesti crkveni porez pod hitno, pa nek andrija paradira koliko god vjernike volja gledat.:)

    13. 9. 2018,   22:59
  • sta bi tek vozili da se nisu zakleli bogu na skromnost

    13. 9. 2018,   23:01