Obavijesti

News

Komentari 0

Žužićevi se nisu ispričali obiteljima stradale djece

Žužićevi se nisu ispričali obiteljima stradale djece
5

Žužić je dosad evidentiran za čak 19 prekršaja u prometu. Zbog izazivanja ove prometne nesreće određen mu je pritvor od 30 dana

VIDEO

Nitko iz obitelji Žužić nije nam se javio. Iskreno, nisam to ni očekivala od tih bešćutnih ljudi, u suzama je rekla Mirjana, majka Ružice Pavić (19), koju je u srijedu u Velikoj Gorici usmrtio sin vlasnika Soliduma. Hrvoje Žužić (23) sa 2,45 promila alkohola u krvi i sa 200 kilometara na sat svojim BMW-om naletio je na Opel Corsu u kojoj su se vozili Ružica Pavić i njen dečko Hrvoje Matijašić (22). Ružica je na mjestu preminula, a Hrvoju je nastradala kralježnica. Operirali su ga i oporavlja se na zagrebačkom Rebru, no još se ne zna hoće li prohodati. Njegovi roditelji, Gordana i Marinko, jučer su tugovali s Ružičinom majkom i sestrama.
- Čim se Hrvoje probudio, odmah je pitao za nju. Nisam imao snage reći mu da je više nema - rekao je Marinko Matijašić.
Neutješni roditelji s bolom pričaju o velikoj ljubavi mladog para.
- Kad me upoznao s Ružicom, rekao mi je: 'Mama, je l’ da nisi vidjela ljepše plave oči’. Sad ih više nema - rekla je Gordana Matijašić i zaplakala.

KIRIN: DIO ODGOVORNOSTI SNOSI I VLASNIK AUTA
MUP će tražiti da se pooštre prekršajne i kaznene sankcije za teške prometne nesreće i za osobe koje učestalo rade prekršaje, najavio je ministar Ivica Kirin, komentirajući slučaj Žužić. Dodao je da je policija svoj posao pošteno odrađivala, često prijavljujući Žužićeve prekršaje. “I vlasnici vozila snose dio odgovornosti kad daju auto osobama sklonim alkoholu. U ovom slučaju auto možemo tretirati kao oružje”, rekao je Kirin.

KAKAV OTAC, TAKAV SIN: ŽELJKU ŽUŽIĆU 59 PRIJAVA
S obzirom na 19 prekršajnih prijava, koje je Hrvoje Žužić prikupio u prometu, prekršajni sudovi već su ga mogli poslati u zatvor na 60 dana, jer je neka djela ponovio. Iz istih razloga iza rešetaka mu se trebao pridružiti i otac Željko, koji je do sada prikupio 59 prekršajnih prijava! Većina se odnosi na alkohol i prebrzu vožnju. Obojicu su, pak, policajci u Glini prošle godine i kazneno prijavili. Otac i sin su im prijetili. Kaznena prijava leži u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku i nepoznato je da li je prijava došla do suda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.