Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvao ih tifusarima: Novinari bojkotirali Željka Glasnovića

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL 7

Nedavno sam čuo da vas je jedan zastupnik nazvao korisnim idiotima. Mislim da bi bilo dobro da takve zastupnike tretirate na odgovarajući način, kazao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković

Novinari su u srijedu bojkotirali konferenciju za novinare saborskog zastupnika Željka Glasnovića jer ih je u svom posljednjem saborskom istupu nazvao moralnim tifusarima i moralnim sidašima.

POGLEDAJTE GALERIJU:

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL 7

- Svašta se može čuti s govornice. Svaki govor koji je neprihvatljiv nije dobrodošao u Sabor. Međutim, odgovornost je na svakome od zastupnika i na vama medijima da to adekvatno komentirate. Nedavno sam čuo da vas je jedan zastupnik nazvao korisnim idiotima. Mislim da bi bilo dobro da takve zastupnike tretirate na odgovarajući način - kazao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

CIRKUS Lakrdijaš u Saboru: U govoru mu dominiraju udbaši, pederi...

Na opasku da zastupniku zbog toga nije udijelio opomenu niti ga zaustavio u obračunu, uzvratio je: 

- Ako ste primijetili, ja ljude puštam da govore što hoće. Jedino ako nekoga osobno prozove onda ga upozorim. Ovako za općenite rasprave, najbolji sud je sud građana i vas medija da takve zastupnike jednostavno tretirate na odgovarajući način - kazao je. 

Jandroković je naveo kako u Saboru ima izvrsnih rasprava te zastupnika koji se pripremaju za raspravu, ali i onih koji na ovaj način pokušavaju skrenuti pozornost. 

TOMISLAV KLAUŠKI Glasnović nije želio priznati da je neonacist. Ali ni da to nije

- Pokušajte naći način da takvi ne uđu u prvi plan nego oni koji se dobro pripremaju te dobro i korisno govore - kazao je predsjednik Sabora, koji je Glasnoviću udijelio opomenu, ali jer je prekršio institut povrede poslovnika.

Komentari (278)
  • Tog nekulturnog fašistu treba torpedirati u selendru iz koje je i došao, a dijaspori i svima koji ne plaćaju porez u ovoj državi, zabraniti pravo glasanja, i pravo na zastupnike.

    21. 11. 2018,   10:36
  • trebali bi cesce ignorirati takve likove a ne im davati medijski prostor

    21. 11. 2018,   10:24
  • bravo,najbolji potez do sada tako treba ignorirati puno njih,pokazati im da su nevazni

    21. 11. 2018,   10:15