Obavijesti

News

Komentari 9

Zvijezda "Ruže vjetrova": Moja unuka mi je najveće veselje

Ona je moje sunce, moja velika ljubav. Presretan sam kad razgovaramo i kada mi se povjeri, nježno govori glumac Žarko Radić koji rijetko priča o privatnom životu

VIDEO

Od jeseni kreće druga sezona RTL-ove serije "Ruža vjetrova" koja će donijeti brojne nove zaplete, a sve će posebno začiniti i neki novi likovi. Jednog od njih tumačit će i proslavljeni hrvatski glumac Žarko Radić.

- Glumim samohranog oca koji ima sina s velikim ljubavnim problemima. Kao otac, pokušavam mu pomoći. Više detalja o svom liku neću otkrivati, prepuštam to publici - govori 62-godišnji Splićanin kojeg u dugogodišnjoj karijeri nije držalo mjesto. Nakon života u Beogradu, SAD-u, Kanadi i u Rijeci taj se umjetnik vratio u rodni grad.


- Promjene su uvijek dobrodošle, stvaraju novu energiju koja ne dopušta da se ulijenite. Dolazite u novu okolinu, među nove ljudi i morate se potruditi, raditi i dokazati. Ne znam koliko ona izreka da je doma najljepše stvarno vrijedi, ali meni je lijepo. Tu su moji korijeni, moja rodbina, Split je moj grad - s ponosom kaže Žarko. Za sebe neće reći da je ptica lutalica, nego ga je jednostavno život tjerao na selidbe. Kaže da ni sam ne zna voli li tolike promjene, ali je s vremenom naučio mjenjati lokacije. Svaki mu je novi grad donio nova iskustva.

Radna mu ljeta ne padaju teško, kaže da je to normalno u životu svakog glumca, ali bi rado da ima koji dan više odmora. Kako trenutačno u Splitu snima "Ružu vjetrova" kaže da svaku veću stanku koristi da bi skoknuo do plaže, a vikendi su mu neradni pa unatoč natrpanom rasporedu uspije naći vremena za bućkanje u moru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Budem u moru desetak minuta, a onda trčim u hlad. Ne izležavam se na suncu, nisam tip osobe koja se može pržiti - kaže. Prisjeća se kako je kao dijete bio nemirna duha pa se umalo utopio.

- U vrijeme mog djetinjstva nije bilo plivalica i plastičnih plutača, za pomoć u plivanju služila mi je daska koju mi je otac negdje našao. Bio sam nestašan i odlučio dasku, poput pravog frajera, držati jednom rukom. Naišao je val koji me potopio i da nije bilo oca koji je brzo reagirao, tko zna kako bi to završilo - prepričava Žarko.

Proteklo je ljeto proveo na Zlarinu gdje se snimala HTV-ova serija "Loza" (Žarko je glumio Vinka Radovanija), a glumac ne krije da bi se veselio kad bi se potvrdilo snimanje druge sezone te serije.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.