Obavijesti

News

Komentari 5

Zvijezda 'Zabranjene ljubavi': Ne znam ništa o tom suđenju...

Zvijezda 'Zabranjene ljubavi': Ne znam ništa o tom suđenju...
2

Robert Ježić je dostavio sudu dokumentaciju iz koje proizlazi kako je u dva navrata Andreju Dojkiću, bivšem dečku Petre Sanader, isplatio po 200.000 dolara. Prozvani glumac komentirao je Ježićeve dokumente

VIDEO

Ne znam ništa, ne pratim suđenje, kratko nam je rekao Andrej Dojkić. Glumac i bivši dečko Petre Sanader (32) u fokusu javnosti je zbog iskaza  na suđenju u aferi Ina-Mol na Županijskom sudu u Zagrebu. Robert Ježić, krunski svjedok Uskoka protiv bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a Ive Sanadera, dostavio je dokumentaciju iz koje proizlazi da je njegova tvrtka Dioki Holding tijekom 2009. na račun tadašnjeg dečka Sanaderove kćeri u dva navrata uplatio po 200.000 dolara.

Taj je novac bio namijenjen za osnivanje i djelovanje tvrtke International Chemical Services u kojoj je Dojkić bio direktor s mjesečnom plaćom od 12.000 dolara. 

'Bivšem dečku Petre Sanader dvaput sam dao po 200.000 $'
'Bivšem dečku Petre Sanader dvaput sam dao po 200.000 $'

- Na Sanaderovo traženje platio sam 2010. oko 250.000 eura za troškove putovanja, najam stana i poslovnog prostora u New Yorku za dečka kćeri gospodina Sanadera. Podveli smo to kao troškove projekta otvaranja našeg predstavništva u New Yorku. Račune je podmirila moja tvrtka ABC Holding, a to je ista ona tvrtka preko je je kupljen blindirani BMW za HDZ - izjavio je Ježić prije mjesec dana.

U vezi bili tri godine

Dojkić i Petra Sanader prekinuli su 2010. godine nakon tri godine veze, ali su ostali u dobrim odnosima. Upoznali su se na Akademiji dramske umjetnosti te čak zajedno glumili u predstavama. Tako su se na 'Dubrovačkim ljetnim igrama' 2008. godine zajedno gostovali u dvije izvedbe 'Dunda Maroja' gdje su igrali sluškinju Petrunjelu i slugu Popivu koji se u jednom trenutku 'pohvataju'. Predstavu je tad sa smiješkom iz publike pratio njezin otac sa suprugom Mirjanom i Petrinom sestrom Brunom.

Nakon studija Petra i Andrej preselili su u SAD gdje su živjeli u luksuznom stanu u New Yorku. 

Sanaderovi su ‘riješili’ stan od 50 kvadrata u jednom od četiri tornja Zeckendorf na Manhattanu. Stan i telefon su bili prijavljeni na Dojkića, koji je 2001. bio u SAD-u, pa je imao broj socijalnog osiguranja, a on je plaćao i režije. Stanarinu je pokrivao židovski odvjetnik Yoram Ginach, a kasnije mu je Sanader rekao kako ima poznanika koji mu može riješiti radnu vizu u Americi, a ispostavilo se da je to Robert Ježić, piše Express.

Dojkić je ogorčen pričama da mu je Sanader plaćao stan i školovanje u Americi. 

- Petra i ja živjeli smo u unajmljenom jednosobnom stanu u newyorškom kvartu East Villageu. Najam smo plaćali popola - rekao je svojedobno za Večernji list Dojkić. Demantirao je i da je od vlasnika Diokija Roberta Ježića po nalogu Sanadera dobio novac. Kaže da Ježića nikada nije upoznao te da bi s ‘tim novcima našao načina da i ostane u SAD-u’. Četverosobni stan od 100 kvadrata na zagrebačkom Bijeniku, kaže, kupio je pomoću 169.000 eura koji mu je otac darovao, a BMW 320 vrijedan 22.000 eura ušteđenim novcem. Odbija tvrdnje da je ikada uživao povlašten tretman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...