Obavijesti

Promo sadržaj

Zvijezde na Plavom telefonu

Zvijezde na Plavom telefonu
3

Udruga Plavi telefon, prva i najstarija Linija pomoći za djecu, mlade i odrasle u Hrvatskoj ove godine obilježava 28 godina postojanja.

Tijekom gotovo 3 desetljeća uspješnog rada, primili smo preko 125 000 poziva, pomogli tisućama korisnika te spasili desetke mladih života.

Tijekom svibnja i lipnja organiziramo akciju „Zvijezde na Plavom telefonu“. Program je predviđen na način da jednom tjedno u jednom dežurstvu od 2 sata na Liniji pomoći bude dežurna po 1 javna osoba koja će na dva sata postati volonter/ka Linije pomoći i javljati se na pozive naših korisnika – pozivača.

Cilj ove akcije je promocija Linije pomoći Plavi telefon i našeg besplatnog Savjetovališta Otvorena vrata u kojem stručne osobe (psiholozi i realitetni, geštalt i TA terapeuti), pružaju besplatno individualno, obiteljsko/partnersko te E-mail savjetovanje. Savjetovalište Otvorena vrata mjesto je gdje djeca, mladi, odrasli i stariji mogu dobiti pomoć, podršku i savjetovanje.

Tijekom svibnja i lipnja, jedan dan u tjednu od 12 do 14h na Liniji pomoći bit će dežurni: Ella Dvornik (15.05.), Ivana Paradžiković (22.05.), Mia Dimšić (29.05.), Dino Jelušić i Tara Thaller (27.05.), Jelena Veljača (05.06.) te Maja Bajamić (12.06.).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz tridesetak volontera, koji prolaze selekcije i edukaciju za rad na Liniji pomoći, u rad Plavog telefona uključeni su i brojni stručni suradnici - psiholozi, socijalni pedagozi, socijalni radnici, sociolozi, liječnici te psihijatri.

Udruga Plavi telefon osim Linije pomoći i Savjetovališta provodi i 10-ak raznih edukativnih programa i projekata za djecu, mlade i odrasle osobe. 

Više o Plavom telefonu možete saznati na službenoj internetskoj stranici https://www.plavi-telefon.hr/ te na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/udruga.plavi.telefon/ i https://www.instagram.com/plavi_telefon/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.