Obavijesti

Komentari 6

Nova verzija aplikacije Moj Vip: saznajte koje novosti donosi

Powered by Vip

Nova verzija aplikacije Moj Vip: saznajte koje novosti donosi
9

Nova verzija mobilne aplikacije Moj Vip omogućuje vam da bolje i stalno kontrolirate troškove svoje mobilne komunikacije, ali i da, između ostalog, sa svojeg mobitela nadoplatite bon ili dodate megabajte svojem djetetu

Nakon što je ustanovio da je prošle godine čak 80 posto njegovih korisnika koristilo digitalne kanale za podešavanje svojih tarifa i paketa te traženje pomoći - a većina tih aktivnosti dogodila se unutar aplikacije Moj Vip - Vipnet je odlučio redizajnirati svoju mobilnu aplikaciju, i to s posebnim naglaskom na poboljšanje korisničkog iskustva. I zaista, osim atraktivnijeg dizajna ova verzija donosi pregledniji prikaz svih opcija, pa su pretraživanje mogućnosti i navigacija jednostavniji. Glavni izbornik uvijek je na dnu ekrana, a ako aplikaciju više želite prilagoditi svom ukusu, predlažemo da zaronite u Postavke, koje se nalaze u gornjem kutu ekrana iza prepoznatljive ikonice zupčanika. Tu primjerice možete odrediti što da vam se prikazuje na početnom ekranu, izabrati da dobivate obavijesti o novom računu i novoj ponudi, aktivirati e-račun, ali i postaviti da se u aplikaciju logirate otiskom prsta. Razveselit će vas i mogućnost aktivacije bona tako da ga skenirate mobitelom.

Pogledajte pregled najznačajnijih novosti.

Već prvi ekran (lijevo) donosi pregled vaše potrošnje, koji se stalno osvježava, pa možete uvijek znati na čemu ste te nema neugodnih iznenađenja kad dođe račun. Uočite i glavni izbornik na dnu ekrana, koji je uvijek na tom mjestu i čije su stavke samorazumljive iz naziva. Pod jednako lako dostupnom stavkom Profil (desna slika) uvijek se možete podsjetiti koju tarifu koristite, koliko za nju plaćate te koliko minuta, megabajta i SMS-ova za to dobivate.

Kao privatnom pretplatniku nudi vam se mogućnost da ga izvezete iz aplikacije u obliku PDF-a, što izvodite pritiskom na ikonicu u gornjem desnom kutu ekrana. Praktično rješenje ako imate kućnu (digitalnu) arhivu mjesečnih troškova. Na raspolaganju vam je i vizualna usporedba potrošnje kroz mjesece (desna slika), pa brzo možete otkriti trošite li više u ljetnoj ili zimskoj sezoni i tome prilagoditi izbor paketa i tarifa. Privatni korisnici imaju uvid u zadnjih šest računa, a korisnici na bonove pregled obnova računa u zadnja tri mjeseca.

Mamama i tatama posebno će se svidjeti veoma praktična mogućnost da svojoj djeci koja puno troše podatkovni promet na društvenim mrežama i videoservisima nadoplate megabajte ili bon izravno sa svoga mobitela. Također, dijete tako neće imati izgovor da se ne javi roditeljima, primjerice, s izleta ili inozemstva, a oni će biti umireni i sretni što čuju da je sve u redu.

Jedna od značajnih novosti jest mogućnost kupnje bona kreditnim i debitnim karticama. Iz same aplikacije Moj Vip možete pristupiti webshopu i u njoj dobiti sve ono što imate na raspolaganju na istoimenoj web stranici za korisnike.

Putem aplikacije dobivat ćete i promotivne sezonske ponude. Primjerice, za dodatne gigabajte u ljetno vrijeme jer tad više koristimo usluge i aplikacije koje više troše podatkovni promet. U stavci Podrška imate sve moguće načine za traženje pomoći, sve brojeve službe za korisnike, poveznicu na Vip forum te uvid u najčešća pitanja i odgovore.

 

Powered by Vip

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...
Umro je Josip Manolić (104)
NAJDUGOVJEČNIJI POLITIČAR

Umro je Josip Manolić (104)

Preminuo je Josip Manolić, jedan od najdugovječnijih hrvatskih političara. Bio je drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske i bivš visokopozicionirani pripadnik UDBA-e