Obavijesti

Nove web stranice Croatia zdravstvenog osiguranja

Nove web stranice Croatia zdravstvenog osiguranja
41

Uz nove stranice Croatia Zdrastvenog Osiguranja bezbrižnost korisnika je zagarantirana! Nova web stranica je pristupačna i intiutivna a napravila ju je agencija Brlog.

Bezbrižnost je najljepše mjesto na svijetu

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE WEBA

Nova web stranica Croatia zdravstvenog osiguranja je responzivna, a pokreće je Honey, sustav za upravljanje sadržajem kojeg je u potpunosti osmislila i razvila digitalna agencija Brlog. Cijeli sustav, baziran na PHP/MySQL/HTML/CSS/JS tehnologijama, se usavršava već pet godina

SADRŽAJ

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prateći potrebe osiguranika te interese onih koji traže informacije o ponudama dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, vodili smo se idejom jednostavnosti. Stranice su podijeljene u samo tri osnovne kategorije – dopunsko osiguranje, dodatno osiguranje i podrška, a sa svakog mjesta na stranici posjetitelja se poziva na ugovaranje police.

CROATIA zdravstvenog osiguranja u svojoj ponudi ima 6 osnovnih programa dodatnog zdravstvenog osiguranja za osobe svake životne dobi, koji su predstavljeni u jednostavnom izborniku.

Na svaki izabrani program osiguranik može dodati neki od 7 ponuđenih dodatnih programa, šireći opseg željenih usluga koje se mogu koristiti po polici. Najtraženiji dodatni programi su pokriće dentalnih usluga, pokriće troškova liječenja u inozemstvu i dopunsko osiguranje.

U želji da se što više približimo našim osiguranicima, kako bi smo na najbrži mogući način pružili potrebne informacije i pomoć tu je kategorija Podrška.

 U ovoj kategoriji nalazi se adresar naših ugovornih ustanova koje se odmah prikazuju na karti kako bi ih osiguranici što lakše locirali. Osiguranici usluge mogu obaviti u više od 500 ordinacija i zdravstvenih ustanova širom Hrvatske što predstavlja jednu od najvećih mreža zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. Osim po lokaciji, korisnik može odabrati ustanovu i po usluzi koju ona pruža, odnosno, da li želi koristiti usluge poliklinika CROATIA zdravstvenog osiguranja, dodatnog zdravstvenog osiguranja, usluge dentalne medicine ili pak Antistres programe.

Objavili smo jasne i precizne odgovore na najčešće postavljana pitanja. Za sva ostala pitanja tu je jednostavan obrazac u kojem korisnik može postaviti svoje pitanje.

Ono najvažnije, u potpunosti je redizajniran webshop te je ugovaranje polica dodatnog ili dopunskog osiguranja postalo jednostavno i brzo, u samo 3 koraka!

Klijent odabire željeni program dodatnog odnosno dopunskog zdravstvenog osiguranja, unoseći datum rođenja i željeni početak osiguranja, pri čemu se definira iznos godišnje premije. Korisnik unosi potrebne osobne podatke, odabire način plaćanja, potvrđuje unesene podatke i provodi plaćanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer