Obavijesti

Očistili smo i zadnji stan! Stan osječanke Rebeke Raff

Očistili smo i zadnji stan! Stan osječanke Rebeke Raff
4

Osječanka Rebeka Raff(21) posljednja je od 6 dobitnika velike akcije kompletno čišćenja stana u organizaciji 24sata i Soundset radijske mreže

Ratka i Ana-Marija iz Tojera, tvrtke za čišćenje, tehničko održavanje i vođenje objekata, znatiželjno su pretraživale i stan mlade Rebeke Raff (21) u Krstovoj ulici u Osijeku koja je ujedno i finalna dobitnica Labudovog natječaja. No, ni uz najbolju volju nisu mogle pronaći primjedbu u svezi s nekom eventualnom nečistoćom u ogromnom stanu. 

Znate, ja sam kućanica i navikla sam stan održavati urednim i čistim. Jedini problem koji imam u ovome tek tri godine starom stanu jest održavanje čistoće mrežice na napi u kuhinji i mrlja na pločici u hodniku koja je nastala još pri useljavanju -ispričala je Rebekina mama Ružica (49). 

Ratka i Ana-Marija su se pogledale i gotovo u isti trenutak glasno uzviknule da za Ružicine i Rebekine muke imaju rješenje. Vaš problem s napom rješavamo Labudovim ‘Permetalom’,sredstvom koje je i predviđeno da brzo i učinkovito uklanja tvrdokorne, zagorjele naslage i masnoće. A mrlju na pločici začas ćemo ukloniti ‘Sanitarom’,još jednim Labudovim dobro poznatim sredstvom za čišćenje kupaonica i sanitarija, kažu Ratka i Ana-Marija. Zasukale su rukave i odmah krenule u akciju. Ružicin i Rebekin problem su riješile za 10 minuta. Ubrzo je Rebeki pristigao i Labudov dar – skoro desetak kutija krcatih sredstvima za čišćenje te renomirane tvrtke iz Zagreba. Rebeka nije stigla ni pogledati što je u kutijama, kad je na vrata pristigao i novi poklon, ovaj put od Whirlpoola – perilice za suđe i robu. 

Kad su u natječaju napisali da će nagraditi onoga tko se najbolje izrazi o nekom kućnom problemu u svezi sa čišćenjem ili uređenjem, Rebeka nije ni sanjala da će njena prijava rezultirati nagradom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sad kad vidim koliko sam dobila darova samo zbog žalopojke o čišćenju jedva čekam da ih sve isprobam jer vidim da su vrlo učinkoviti! - ispričala je Rebeka Raff. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu