Obavijesti

Od knjige i romobila do bicikla – ljetna rasprodaja na Mondu!

Od knjige i romobila do bicikla  – ljetna rasprodaja na Mondu!
10

Iskoristite priliku i pogledajte što sve nudi Mondo na ljetnoj rasprodaji. Potražite trendi cipele, Xplorer bicikl ili pak 50 nijansi sive. Rasprodaja traje do isteka zaliha!

Ovom prilikom Mondo vam nudi raznovrstan asortiman na rasprodaji! Iz ponude izdvajamo:

Knjige

Najprodavaniju erotsku trilogiju, „Pedeset nijansi“, pronađite na Mondu po neponovljivoj cijeni od samo 39,90 kn po knjizi! Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, ova trilogija donosi radnju koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama. Na Mondu potražite: Pedeset nijansi sive“, „Pedeset nijansi mračniji“ i „Pedeset nijansi slobodniji“.

Slatkooki je komplet od 10 slikovnica za Vaše mališane. Slikovnice su napravljene na kvalitetnom kartonu koji jamči trajnost proizvoda, a imaju i oči koje se pomiču kako se slikovnica trese. U drugoj knjizi iz potkolekcije “Dinosauri” - “Ja sam mali stegosaur”, vaši najmlađi upoznat će svijet velikih i simpatičnih dinosaura. Nabavite ovaj divan komplet za samo 59,99 kn!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bicikli

Xplorer i Mondo su pripremili atraktivnu ponudu bicikala. Nudimo vam dječji model Buddy 16'' za dječake ili Miss Daisy 16'' za djevojčice. Uz bicikl poklanjamo set bljeskalica gratis! Ovaj odličan dječji model sada možete kupiti za 599,99 kn.
Mondo i Xplorer spustili su cijenu i modela Spark 26'' za 999,99 kuna . Bicikl je namijenjen početnicima, koji tek ulaze u svijet biciklizma i počinju se rekreativno baviti brdskim biciklizmom. I uz ovaj model poklanjamo set Xplorer gratis koji se sastoji od prednje i stražnje LED lampice, pumpe i žičanog lokota s ključem.

Igračke

Za najmlađe pronađite romobil na tri kotača s motivima poznatih likova iz crtića: Barbie, Cars, Mickey ili Minnie po cijeni od 149,99 kn (stara cijena 269,99 kn). Volan je podesiv po visini, a okvir, vilica i cijevi su od čelika. 

Dječji laptop Dora proizašao je iz istoimene animirane TV serije, uz pomoć kojeg dijete uči kroz 10 različitih stimulativnih igara koje vode u svijet istraživanja i izazova. Laptop je čvrst i otporan na udarce. Zabavite sebe i vaše dijete uz animacije na ekranu i Doru koja pleše i vodi vas kroz niz edukativnih aktivnosti – učenje slova, brojeva, osnova matematike, spajanje pojmova, izazovne igre memorije i glazbu.

Moda

Iskoristite ljetno sniženje čak do 58% na cjelokupan muški i ženski asortiman ALDO obuće. S ovim vrućim sniženjem zakoračite u elegantnu večernju salonku ili trendy sandalu, a njega iznenadite elegantnom tenisicom za sve prigode.

Osim obuće, snizili smo i odjeću! Iz ovogodišnje ponude Hippy Gardena izdvajamo kolekciju napravljenu specijalno za Mondo - laganu, lepršavu pamučnu majicu s printom, kupaći kostim ili ako pak tražite nešto za večernji izlazak, preporučujemo zelenu laganu prozračnu haljinu idealnu za tople ljetne večeri.

Tehnika

Tanki fotoaparat COOLPIX S2750 od 16 megapiksela je kao stvoren za vašu ruku. S uživanjem ćete posvuda sa sobom nositi ovaj izvanredno živopisan i elegantan fotoaparat. NIKKOR objektiv sa 6x optičkim zumom i tehnologijom optičkog smanjenja vibracija omogućuje smanjenje jasnih fotografija i oštrih HD videozapisa. Ovaj elegantni aparat potražite po akcijskoj cijeni od 699,99 kuna! 

Mali prijenosni i brzi hard disk Samsung Seagate 500GB s USB 3.0 prijenosom podataka po cijeni od 419,99 kn biti će idealan partner uz prijenosno računalo Acer Aspire E1-531. Solidne performanse, dobri multimedijski alati i povezivost pretvaraju dnevne računalne zadatke u jednostavno zadovoljstvo u praktičnom i elegantnom dizajnu. Akcijska cijena računala: 2.399,99 kn.

Ljetna rasprodaja traje do isteka zaliha, požurite i pronađite nešto za sebe iz bogate Mondo ponude.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, a za narudžbe preko 700 kn je besplatna. Rok dostave je 4 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag