Obavijesti

Od sutra u prodaji novi Budi.IN uz koji dobivate knjižicu na dar

Od sutra u prodaji novi Budi.IN uz koji dobivate knjižicu na dar
1

U Budi.IN-u donosimo veliki anti-age specijal, dok vas u kulinarskom tjedniku Skuhaćute čeka 12 sočnih ideja za uskrsna pečenja! Ženski paket 24sata od sutra na kioscima!

VIDEO

U sutrašnjem broju magazina Budi.IN donosimo veliki anti-age specijal na 16 stranica u kojem možete pročitati sve o top proizvodima za usporavanje starenja, kako nastaju bore, zašto dvije 30-godišnjakinje izgledaju potpuno drugačije...Otkrili smo i kremu koja djeluje kao botoks, naravno bez igle, a provjerite i koje su namirnice najbolje za zaustavljanje vremena.

Osim toga, svi čitatelji na dar će dobiti knjižicu “Zdravi i vitalni” u kojoj pročitajte kako ojačati imunitet, u vrijeme kada gripa vraba iza svakog ugla. Otkrijte i kako se riješiti kašlja, sve o dodacima prehrani te što učiniti kada vam u organizmu neodstaje željeza.

Budi.IN sutra potražite u velikom ženskom paketu uz 24sata i kulinarski tjednik Skuhaćute!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Donosimo i stalnu dozu mode, ovaj put smo zaljubljeni u etno. Boho chic, etno chic ili kako je poznat u krugovima koji manje prate trendove, folklor, svoj uspon na modne piste nije započeo putovanjem nekog dizajnera u zemlje trećeg svijeta u potrazi za inspiracijom, već jednim poprilično luksuznim ljetovanjem. Legendarni Yves Saint Laurent, dizajner koji je osnovao jednu od najpoznatijih modnih kuća današnjice, krajem 1960-ih proveo je nekoliko tjedana u Maroku, gdje se družio s lijepom glumicom Talithom Getty. Pročitajte i sve o klasičnim sakoima u novom ruhu, a ako vam treba odmor od crne boje, imamo rješenje - ove sezone zamijenila ju je siva! Elegantna, no ne preozbiljna, lako se kombinira, ali ne preuzima outfit - teško je pronaći boju koja ispunjava ove zahtjeve bolje od vječne sive. Iz Londona nam se s vrlo zanimljive izložbe javila naša Lidija Palunko, a ne smijete propustiti niti odlične ideje za uskršnji stol u rubrici interijeri.

Na kioscima potražite i naše glossy izdanje Budi.IN Chic za 22 kune uz koji dijelimo kozmetički proizvod brenda wet n wild!     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica