Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odlična druga večer Ultra Europe festivala

None Foto: Heineken 4

Druge večeri nastupio je svjetski poznati DJ Armin Van Buuren koji ima glavnu ulogu u Heineken-ovoj kampanji „Dance More, Drink Slow“ koja potiče odgovornu konzumaciju alkohola

Nekoliko desetaka tisuća ljubitelja elektronske glazbe uživalo je sinoć na spektakularnoj drugoj večeri Ultra Europe festivala koji se ovaj vikend održava na splitskom Poljudu. Za odličnu atmosferu pobrinulo se čak 30-ak odličnih DJ-a među kojima Armin Van Buuren, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Carl Cox, Eric Morillo.

Kao službeno pivo festivala elektronske glazbe Ultra Europe, Heineken svojom globalnom kampanjom „Dance More, Drink Slow“ podsjeća mlade odrasle osobe na važnost umjerene i odgovorne konzumacije alkohola. Glavnu ulogu u kampanji ima upravo svjetski poznati DJ Armin Van Buuren, koji je nastupio sinoć na Ultra Europe. 

Kampanja „Dance More, Drink Slow“ oživljena je u video spotu „The Experiment“, a prikazuje pozitivan utjecaj koji DJ, odnosno njegova dobra glazba, može imati na promjenu u ponašanju mladih te ih potaknuti da plešu više i time piju sporije. Video spot kampanje „Dance More, Drink Slow“ dostupan je na poveznici 

 Ova kampanja nastavak je promicanja poruke o odgovornoj konzumaciji alkohola „Enjoy Heineken Responsibly“ koju Heineken od 2004. godine ističe kod svih svojih sponzorstava, a svake se godine nalazi i na milijunima boca i limenki. Heineken u Hrvatskoj tradicionalno podržava vrhunske festivale elektronske glazbe, a već je drugu godinu zaredom sponzor i službeno pivo festivala Ultra Europe. Osim što time svojim potrošačima omogućava zabavu i uživanje u glazbi, kampanjom „Dance More, Drink Slow“ ujedno ih poziva da u pivu uživaju odgovorno.

Sve informacije i obavijesti o Ultra Europe mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/ te na službenom Facebook i Twitter profilu.