Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najveći roštilji na svijetu! Ovo su apsolutni rekorderi u svijetu grilla

Komentari (21)
  • crazy mind -a dali znaju ti argentinci burek i pitu napravit?

    14. 5. 2017,   01:20
  • sama riječ ,peremetal sve govori ..;D

    13. 5. 2017,   21:14
  • imam prijatelje u Argentini i kada je covjek dosao u hrvatsku (dalmatinskih je korijena) umro je od smjeha kada je vidio nase rostiljcice/gradelice. pricao je da (imucni) argentinci uz kucu imaju rostilje koji se narucuju po mjeri na metre (2-3-4m). slijedeca stvar koja ga je zblenula su nase mesnice. gledao covjek i gledao pa rekao da nasi mesari (vecina) u Argentini nebi mogli raditi ni kao segrti jer da nemaju pojma kako se meso reze

    13. 5. 2017,   14:54
    • Zaro su argentinci br 1 u svijetu...zbog MESSIne

      13. 5. 2017,   15:19
    • Iskreno,mislim da taj „naš čoek“ nema pojma!! Kao prvo,kod nas se uglavnom jede svinjetina,u Arg.govedina Drugo,mesar je mesar,u argentini i u australiji. A treće,gdje je taj „rođo“ hodao po mesnicama i mesnim industrijama da je mogao donijeti takav sud!??

      13. 5. 2017,   21:16
    • poucak je vrlo jednostavn.on kaze kada kod njih trazis da snicle/krmenadle ili stogod vec kupujes budu odredene debljine onda su one upravo takove ili ih ne uzimas. kod nas nIKADA do sada nisam dobio komade mesa tocno onakove kakove sam zelio. uglavnom manje vise lice na nesto sto je netko onako preko volje nasjekao. imao sam prilike vidjeti njihove rostiljade i mogu reci da je u pravu. svaki komad mesa je na svim stranama jednako debeo (u milimetar). istina receno pravila za trancanje zivotinja se dosta bitno razlikuju (njihova mi izgledaju smislenija). sto se tice toga gdje je hodao - pa po dobrom dijelu Hrvatske od mora do unutrasnjosti a tamo gdje on i nije bio ja svakako jesam i u potpunosti se slazem sa njim. nije da nema kod nas dobrih"mesara"ali oni su prije izuzetak nego pravilo. upravo smo danas rostiljali imogu samo potvrditi da su komadi mesa bili tako izrezani da je bila sramota stavljati to na rostilj. kada stvarno zelim uzivati u rostilju sam rezem meso

      13. 5. 2017,   21:30
    • Mozda jesi Crazy al kapa do poda, komentar ti je na mjestu !! Kod nas mesari doslovno nemaju veze, vecina, sa obradom mesa... Ko nije bio van ljepe nase, nemoze si to ni zamisliti...

      13. 5. 2017,   22:31
    • Argentina nije bogata, ali je vodeca u svijetu po govedini.

      14. 5. 2017,   06:28
    • istina. kod njih je do kraja osamdestih vladalo pravilo da kada si na putu kroz njihove pampase pa ogladnis lijepo izades iz vozila (uglavnom su svi imali lovacke puske u vozilima) i koknes najblizu kravu, odrezes komad koja ti odgovara a ostatak ostavis. jedino NISI SMIO odnijeti kozu jer su se goveda uzgajala prvenstveno zbog nje. kada je to nanjusila mafija dolazili su sa hladnjacama i radili pokolje medu stokom pa je vlada donijela zakone da je ZABRANJENO ubijati tudu stoku

      14. 5. 2017,   13:29