Obavijesti

Osvoji kompletno čišćenje stana i ostale vrijedne nagrade!

Osvoji kompletno čišćenje stana i ostale vrijedne nagrade!
1

Fotkaj se s jednim proizvodom LABUDA u kupaonici, kuhinji, dnevnom boravku..., budi maštovit, pošalji fotke i napiši dovoljno dobar razlog da očistimo tvoj stan!

Kupaonica je mjesto na kojem se prije ili nakon napornog dana možemo u potpunosti posvetiti samo sebi. No, za potpuno uživanje i opuštanje važno je da kupaonica bude čista. Kamenac, plijesni i mrlje na pločicama, umivaoniku ili tuš kabini katkad mogu biti veliki problem, ali uz pomoć Sanitara, Labudovog sredstva za čišćenje, njihovo uklanjanje postaje lak posao. 

Sanitar je univerzalno sredstvo za čišćenje koje osim što učinkovito uklanja sav kamenac i prljavštinu na svim površinama, dokazano ubija sve bakterije u samo 60 sekundi, istodobno ne oštećujući površine, koje nakon brisanja ostaju čiste i dezinficirane. Sanitar se nanosi izravno na površinu koju želite očistiti, a nakon pet do deset minuta samo se lagano ispere vodom. 

Za razliku od sredstava na bazi klora koja imaju vrlo neugodan miris, Sanitar ostavlja dugotrajan svjež miris, a zbog svog sastava baziranog na limunskoj i fosfornoj kiselini ne djeluje agresivno na površine koje se čiste. Za besprijekornu čistoću ogledala u kupaonicama preporučamo još jedan Labudov proizvod – novi Super Jon Staklo Antistatic koji onemogućava nakupljanje prašine kroz dulje vrijeme, sprečava magljenje stakla i osigurava kristalni sjaj ogledalu.

Pročitaj pravilnik(niže u tekstu) i prijavi se na OVDJE ili poštom na adresu 24sata, Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb s naznakom PROLJETNO ČIŠĆENJE, a LABUDOV stručni žiri odabrat će i nagraditi ukupno 6 najzanimljivijih prijava koje stignu do 10. travnja 2011. Prijavom prihvaćate da ste upoznati s pravilima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



PROLJETNO ČIŠĆENJE 2011

P R A V I L N I K

Članak 1.

Natječaj „Proljetno čišćenje 2011“ organizira 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d, OIB 78093047651 u periodu između 17. ožujka i 26. travnja 2011., koji uključuje period predpromocije (poziv natjecateljima za prijavu od 17.03. do 10.04.2011.) te realizaciju čišćenja kod šest izabranih kandidata završno do 26.04.2011.

Članak 2.

Generalni pokrovitelj natječaja „Proljetno čišćenje 2011“ je Labud d.o.o. Zagreb, a partneri projekta su Cratis Retis d.o.o., K I K elektronika d.o.o, Whirpool Croatia d.o.o., Kozmo d.o.o. za trgovinu i usluge, TOJER d.o.o.

Članak 3.

Pravilnik natječaja „Proljetno čišćenje 2011“ objavljen je na službenoj stranici natječaja www.24sata.hr/ciscenje

Članak 4.

Pravo prijave na natječaj imaju svi punoljetni građani koji u razdoblju od 17.03.2011. do 10.04.2011. ispune prijavnicu na službenoj stranici natječaja www.24sata.hr/ciscenje

ili se prijave poštom na adresu 24sata, Oreškovićeva 3d, 10000 Zagreb s naznakom „Proljetno čišćenje 2011“ na način da napišu razlog zbog kojeg misle da zaslužuju stručno čišćenje svog stana i pošalju 3 fotografije s jednim proizvodom proizvođača LABUDA.

Članak 5.

Na temelju pristiglih prijava stručni žiri generalnog pokrovitelja odabrat će ukupno 6 najzanimljivijih prijava. Pobjednici s organizatorima potpisuju Suglasnost kojom se obvezuju da će u dogovorenom terminu dozvoliti pristup u njihov stan u svrhu čišćenja, postavljanja tehničkih uređaja te snimanja video i foto materijala u svrhu promidžbenih aktivnosti. Pri potpisu Suglasnosti pobjednici natječaja moraju priložiti dokaz o vlasništvu stana ili suglasnost vlasnika.

Članak 6.

Svaki od 6 izabranika dobiva kompletno čišćenje stana, perilicu posuđa WHIRLPOOL ADP 6930 WH PC i perilicu rublja WHIRLPOOL AWOE 81200/1. Usluga čišćenja i navedeni uređaji nisu zamjenjivi za novac te druge usluge ili robu.

Članak 7.

Na natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke generalnog pokrovitelja i partnera projekta, niti zaposlenici tvrtke organizatora sa svojom užom obitelji.

Članak 8.

Čišćenje stanova pobjednika natječaja odvijat će se sukladno dogovoru s izabranicima.

Članak 9.

Imena svih pobjednika bit će objavljena na službenoj web stranici natječaja www.24sata.hr/ciscenje i u novinskom izdanju 24sata.

Članak 10.

Pobjednike će o načinu realizacije njihovih nagrada obavijestiti organizatori najkasnije dva dana po završetku natječaja.

Članak 11.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljne obaveze organizatora natječaja prema dobitnicima.

Članak 12.

Natječaj „Proljetno čišćenje 2011“ može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizatori nisu odgovorni, odnosno koje nisu mogli spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obavješteni putem službene web stranice natječaja www.24sata.hr/ciscenje  i u novinskom izdanju 24sata.

Članak 13.

Svi prijavljeni kandidati kao i dobitnici prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravilnika te pristaju da se njihovi osobni podaci, fotografije i video zapisi koriste u svrhu promocije natječaja.

Članak 14.

Organizatori natječaja „Proljetno čišćenje 2011“ ne snose nikakvu materijalnu ni moralnu odgovornost u slučaju eventualno nastale štete prilikom procesa čišćenja.

Članak 15.

U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Organizator: 24sata d.o.o., direktor Ivan Gale

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.