Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otvoreni 27. Dani piva, najveća manifestacija u Hrvatskoj!

None Foto: Dani piva 5

Svečanim otvaranjem pivske drvene bačve, u Karlovcu su otvoreni 27. Dani piva, najveća pivska manifestacija u Hrvatskoj. Na otvorenju su uživali poznati glumci.

Svečanim otvaranjem pivske drvene bačve, sinoć su u Karlovcu otvoreni 27. Dani piva, najveća pivska manifestacija u Hrvatskoj. 

Odlična pivska atmosfera bila je u Karlovačko šatoru gdje su poznati glumci Igor Mešin i Saša Buneta uživali u Karlovačkom točenom pivu. S poznatim glumcima družio se i predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher. Za pravu pivsku atmosferu u šatoru pobrinuo se Karlovačko puhački bend. 

Uživanju u pivu u Karlovačko šatoru pridružili su se i članovi Društva prijatelja piva na čelu s osnivačem i predsjednikom društva Nevenom Pufnikom

I ove je godine Karlovačka pivovara pripremila smo nešto novo za manifestaciju - Karlovačko crno točeno, koje je prvi puta dostupno upravo na Danima piva. Karlovačko crno točeno napravljeno je od tri vrste slada i specijalitet je ovogodišnjih Dana piva. 

Karlovačka pivovara, kao generalni sponzor manifestacije, sve odrasle ljubitelje piva poziva u svoj Karlovačko šator na Danima piva do 8. rujna.