Obavijesti

Zadar je ugostio dosad najmasovniju roštiljadu

Zadar je ugostio dosad najmasovniju roštiljadu
13

Dugo očekivano sunce privuklo je brojne domaće i strane posjetitelje na zadarsku Rivu gdje je ove nedjelje održana treća ovogodišnja roštiljada

Roštilj s pogledom na more svojim je impresivnim glasom začinio pjevač Đani Stipanićev koji je zabavljao okupljene. Među brojnim gostima bila je i lijepa glumica Doris Pinčić koja je na roštilj došla u pratnji svog zaručnika. Priznala je da se oko roštilja snalazi dobro, no da taj posao ipak pripada muškarcima. Na roštiljadi ju je s delicijama PIK Vrbovca dočekao uvijek dobro raspoloženi Drele.

Poznati majstor kuhinje Branko Ognjenović, kao stalni član Gastro suda i ekipe Narodnog roštilja uz PIK primijetio je kako je konkurencija u natjecateljskom dijelu roštiljade bila najjača do sada.

Prevagnuo je naime dalmatinski osjećaj za dobru mjeru. Ni previše ni premalo začina te umjereno tretirano meso presudili su u odluci o pobjedniku. Pobjedu je odnijela ekipa Smiljevac sa svega dva boda ispred drugoplasiranih.

Veseloj ekipi za roštiljem pridružio se i poznati voditelj i komičar Luka Bulić u društvu svoje kćerkice Nike. ‘Mama mi je Zadranka te sam ovdje već par dana. Spojio sam vikend i došao s cijelom familijom na Narodni roštilj uz PIK. Sretan sam što su Narodni radio i 24sata osim odličnog roštilja u Zadar, donijeli i sunce’, rekao nam je Luka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brojni posjetitelji raspitivali su se o vrlo povoljnoj i oku ugodnoj limuzini Škodi Rapid, službenom vozilu roštiljade. Trgovački lanac Pevec izložio je velik izbor bicikala koji su zapinjali za oko Zadranima i njihovim gostima. Žeđ su gasili hektolitri Karlovačkog piva, a čitavu manifestaciju kao i uvijek začinio je Kotanyi.

Uspostavilo se da sitno i vrlo simpatično rivalstvo između sjevera i juga postoji i u kulinarskom svijetu roštiljanja. Slavonske ekipe poručile su Dalmatincima da ih se čuvaju na finalu 16. lipnja u Zagrebu, a Zadrani su pomirljivim tonom uzvratili: ‘Samo neka dođu!’.

Sve u svemu Narodni radio, PIK Vrbovec i 24sata našli su idealan recept za savršeno poslijepodne. Sunce, more, najbolja domaća glazba, mesne delicije i puno dobre volje!

Sljedeće nedjelje, vesela ekipa stiže po prvi put u Istru. U Puli, u neposrednoj blizini Arene dogoditi će se još jedan gastro okršaj i cjelodnevno zabavno druženje uz uvijek dobro raspoložene i nenadmašne Gustafe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a