Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cijene goriva rastu - jeste razmišljali o alternativama?

None Foto: Thinkstock

Na benzinskim crpkama izmjenjuju se automobili, vozači žele preduhitriti novo poskupljenje. U trenutku kada svjedočimo stalnom porastu cijena energenata, a posebno goriva za automobile, nije loše razmisliti o alternativama.

Sjećate li se koliko ste uživali u bicikliranju kada ste bili dijete? Zašto ne uživati ponovno? Prednosti korištenja ovog prijevoznog sredstva odavno su poznate, a činjenica da u velikim gradovima korištenje automobila postaje „problematično“ pridonosi popularizaciji bicikla kao prijevoznog sredstva.

Naravno, postoje i slučajevi kada je zaista nemoguće putovati biciklom na posao zbog udaljenosti, ali zato možemo biciklirati u slobodno vrijeme ili koristiti bicikl za obavljanje svih ostalih aktivnosti koje su blizu našeg doma.

Ako uzmemo u obzir da prosječno na mjesec trošite oko 500 kuna na gorivo, s obzirom na novi porast cijena goriva, možete mjesečno uštedjeti i do 100 kuna! Ako to stavite na godišnju razinu – dolazimo do brojke od 1200 kuna. Zašto ne biste taj iznos uložili u kupovinu bicikla?

Mjesto broj 1. za kupovinu bicikla – Keindl Sport

Ukoliko razmišljate o kupovini bicikla, a niste sigurni gdje otići, odaberite trgovinu Keindl Sport. Stručnjaci Keindl Sporta pomoći će vam odabrati bicikl koji najviše odgovara vašim željama i potrebama pazeći pritom na kvalitetu vašeg izbora.

O kvaliteti ponude i usluge Keindl Sporta govori i činjenica kako je ova trgovina, osnovana 1998. godine, danas zastupnik za vrhunske svjetske marke bicikala: Cannondale, Cube, KHS, Look, Sidi, LAS, Abus, SH+, VAR, Swissstop, Gaerne, Chain, Velomann, Hutchinson, Geax, Vittoria i Selle San Marco.

Stoga, posjetite Keindl Sport te donesite odluku koje je dobra za vaš novčanik i, u konačnici, vaše zdravlje.

Komentari (3)
  • ovo nije napravljeno da bi mi vidjeli altrenative, nego da bi se reklamirala butiga

    24. 4. 2012,   12:12
  • Dobar dućan. Preporuka!

    23. 4. 2012,   17:52
  • da otišle cjene goriva ljudi prelaze na bicikle. i vlada umjesto da ubire na gorivu naplaćuje kazne biciklistima

    24. 4. 2012,   19:16