Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Ovog ljeta povoljno odaberite hotel po mjeri vaše obitelji

Ovog ljeta povoljno odaberite hotel po mjeri vaše obitelji
1

Odlazak na godišnji odmor s djecom sam za sebe predstavlja izazov, a posebno ako nemamo vlastiti smještaj. Saznajte više u nastavku

VIDEO

Odlazak na godišnji odmor s djecom sam za sebe predstavlja izazov, a posebno ako nemamo vlastiti smještaj te moramo dobro odabrati koji tip smještaja ćemo odabrati. Donosimo par prijedloga za odabir obiteljskih hotela u Hrvatskoj. Hoteli koje ćemo ovdje spomenuti, od ostalih hotela se razlikuju po pitanju ponude. Razlike u cijeni, pak, između "običnog" i obiteljskog hotela kreću se od nekoliko stotina pa čak i do tisuću kuna po osobi za tjedan, prenosi Večernji list. 

Sjeverni Jadran

Umag: Sol Garden Istra

Umaški Sol Garden Istra za cijene koje se kreću od 3650 do 4050 kuna nudi novu activity zonu za razne uzraste te posebnu ponudu u animacijskom centru. Mališani uz dnevnu i večernju animaciju imaju i grickalice, sladoled te piće. Cijena 7 polupansiona u srpnju varira ovisno o datumu, a djeca do 12 godina borave gratis.

Poreč: Hotel Laguna Materada

Za cijenu od 3300 kuna Laguna Materada nudi poseban ‘family program’, koji uključuje posebnu animacija za mališane od 3 do 7 godina, te stariju djecu. Priredili su i snack za djecu nakon jutarnje animacije. U cijeni je sedam polupansiona, a za djecu do 12 godina gratis.

Lošinj: Family hotel Vespera

Uz cijenu od 3900 do 4530 kuna Vespera nudi cijeli niz usluga specijalno namijenjenih obiteljima s djecom. Tako za djecu ima igraonice, klupske prostore, vanjski bazen, sunčalište u obliku palube broda, tobogane na bazenu, mini bife, društvene igre, natjecanja... Za djecu do 7 god. je gratis, a do 12 god. daju 50 posto popusta.

Srednji Jadran

Zadar: Hotel Falkensteiner club Funaimation Borik

Za cijenu od 6580 kuna ovaj hotel nudi štošta. Od uslugu all inclusive nudi animaciju i igraonicu, dječje bazene, predstave, mini disko i razne show programe. Cijena sedam all inclusive dana ista je cijeli srpanj. Djecu do 7 god. primaju gratis, a starija, sve do 18 god., dobivaju 50% popusta.

Šibenik: Solaris Hotel Andrija

U usporedbi sa Zadrom cijena jest nešto niža, točnije 4480 kuna, te je posebna zanimljivost kako ovaj hotel za najmlađe nudi i mini recepciju. Također, imaju restoran prilagođen djeci, mali bife i mini servis za jelo. Velika terasa s bazenom napravljena je po mjeri najmlađih, a u ponudi je i bogata animacija. Cijena sedam polupansiona u srpnju se ne mijenja, a djeca do 12 godina borave gratis.

Brač: Bluesun hotel Bonaca

Za cijenu od 4470 do 4900 kuna dobivate all inclusive uslugu i obiteljske sobe te animacijski program za sve uzraste. Mališanima je na raspolaganju i dječji klub. Cijena sedmodnevnog aranžmana ovisi o datumu u srpnju, a djecu do 14 godina ugošćuju gratis.

Svakako pročitajte i ostatak ljetnog specijala Pametne kune: "Kuna voli hrvatsko". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode