Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 6

Ovog ljeta pričajte sa svojim bližnjima za 0 kuna!

Ovog ljeta pričajte sa svojim bližnjima za 0 kuna!
1

Pametna kuna donosi vam kratak pregled novih i atraktivnih tarifa koje omogućuju jeftinu video i audio komunikaciju na vašem mobitelu

VIDEO

Ljeto je vrijeme kada se većinom nalazimo u prirodi, na plaži, daleko od kuće. Stoga u tom periodu posebno do izražaja dolazi važnost mobilne komunikacije te cijena istih usluga. Donosimo pregled nekih od prepaid tarifa na hrvatskom tržištu. 

Ovaj puta istaknuti ćemo nove opcije  tri najveća mobilna operatera. To su tarifa "Revolucija" od Tele2, „Savršena tarifa“ od VIPneta i T-Mobileova Extra total+ tarifa uz opciju Flat. 

Prava revolucija?

Tele2 svojom je novom tarifom, nazvanom Revolucija, možemo slobodno reći, podigao standarde za ostale operatere u Hrvatskoj. Tako u ovoj opciji za 150 kuna mjesečno možete neograničeno razgovarati prema svim mrežama unutar Hrvatske, neograničeno i besplatno slati SMS poruke prema svim mrežama u Hrvatskoj, a dobivate i 500 MB za mobilno surfanje internetom. Zanimljivost je kako nije potrebno ugovorno se obvezati prilikom odabira i aktivacije opcije te da je ona tako dostupna postojećim i novim korisnicima. Također, prilikom pozivanja drugih brojeva naknada za uspostavu poziva se – ne naplaćuje. 

Postoji li savršena tarifa?

Savršena tarifa je ime tarife koju je VIPnet predstavio kao novost ove sezone. U toj tarifi za 150 kuna mjesečno možete neograničeno i besplatno zvati prema svim mrežama u Hrvatskoj, neograničeno i besplatno slati SMS poruke prema sim domaćim mrežama te neograničeno i besplatno surfati. Kao i kod opcije Revolucija kod Tele2 ne postoji ugovorna obaveza i naknada za uspostavu poziva. PDV je uključen u cijenu te je tarifa dostupna postojećim i novim korisnicima.

Tarifa koja nudi ekstra vrijednost?

Naziv nove T-Mobileove tarife je Extra total +. Ova tarifa, iako nudi mnogo, nešto je drugačija od dvije koje smo spomenuli prve. U ovoj opciji uz nadoplatu od 50 kuna nudi se opcija neograničenog razgovaranja prema svim mrežama, slanje SMS-a i surfanja, te se, isto kao i kod prethodne dvije opcije, naknada za uspostavu poziva ne naplaćuje.  

Odabir je na vama, a bitno je uočiti da svaka opcija ima svojih prednosti. Ukoliko želite saznati više o ostalim povoljnim tarifama na hrvatskom tržištu - više informacija možete naći ovdje. 

Svakako pročitajte i ostatak ljetnog specijala Pametne kune: "Kuna voli hrvatsko". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode