Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Sudjelujte na eko maratonu i pomozite dječjem domu Klasje

Sudjelujte na eko maratonu i pomozite dječjem domu Klasje
1

Ytong i Sport Janus pozivaju Vas na veliki sportsko-humanitarni event Brooks RUN HAPPY AND GREEN na JARUNU u subotu, 12. 5. 2012.!

U Zagrebu, 12. svibnja 2012., točnije subotu zagrebački Jarun postaje poprište velikog sportskog događaja gdje će se kroz trčanje promovirati zdrav život i očuvanje prirodnog okoliša, a vrijednom donacijom pomaže se dječjem domu "Klasje" iz Osijeka. Trčati i utrkivati se mogu baš svi: na polumaratonu, utrci građana, u štafetama, dječjim utrkama na 100 i 200 metara i baby maratonu. 

Organizatori - tvrtke Ytong porobeton d.o.o. (proizvođač energetski učinkovitih građevinskih materijala - Ytong i Ytong Multipor) i Sport Janus d.o.o. (ekskluzivni zastupnik vrhunskih tenisica za trčanje robne marke Brooks te energetskih napitaka i dodataka prehrani robne marke Enervit) željeli su iskazati svoju „zelenu“ orijentaciju te društveno odgovorno poslovanje u segmentu zaštite okoliša, ali i humanitarnog djelovanja. Ambasador utrke RunHappyAndGreen je arhitekt i sportaš, najbolji hrvatski triatlonac, Dejan Patrčević – koji je i spojio dvije tvrtke – jednu iz graditeljske, drugu iz sportske branše.

U vrlo kratkom roku, događaj su podržale brojne tvrtke i organizacije koje u svom poslovanju imaju uključeno djelovanje vezano uz ekologiju, zaštitu prirode i okoliša, zelenu gradnju, održivi razvoj: Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj, Eco taxi, Atletski klub Sljeme, Smart škola stranih jezika, Agencija Avanturist.

Više o utrci

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uplatom startnine sudjelujete u humanitarnoj akciji i dobivate raskošan startni paket: startni broj; okrijepu za vrijeme natjecanja (voda i Enervit izotonični napitak za sve natjecatelje); Brooks Run Happy and Green majicu; Ytong termos bocu i kapu; Enervit bidon; Brooks poklon bon od 200 kn za promotivnu kupnju tenisica i opreme za trčanje na dan natjecanja; mogućnost kupnje Enervit proizvoda uz 20% popusta na sve artikle. Startnina za polumaratonce uključuje i bon za ručak u velikom šatoru organizatora eventa.

Startnina:

za predprijave do 30. 4. iznosi 90,00 kn

za prijave od 01. 5. do 11. 5. iznosi 100,00 kn

za prijave na dan natjecanja startnina će iznositi 120,00 kn.

Iznos od 25.000 kn od startnina donira se dječjem domu "Klasje" iz Osijeka

Nagrade za pobjednike polumaratona: 3 prvoplasirana u muškoj i 3 u ženskoj kategoriji dobivaju Enervit energy pack i dodatno 1. muško i 1. žensko mjesto dobivaju po 1 par Brooks tenisica i po 1 Garmin ručni sportski sat.

Nagrade za pobjednike utrke građana: Enervit energy pack za prva 3 mjesta u svakoj kategoriji!

Startnina za sve dječje utrke iznosi 40 kn i uključuje: startni broj; majicu; kapu; Enervit bidon; poklon bon za kupnju tenisica i vrećicu. Kao nagradu za 1. mjesto na dječjoj utrci (za školarce od 6 do 10 godina) Vaš klinac ili klinceza dobiva tečaj engleskog jezika u SMART školi stranih jezika.

Startnina za "Baby maraton" je gratis! Baby startnina uključuje: startni broj i mali poklon za bebače!

Više o utrci saznajte na http://www.runhappyandgreen.org/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang