Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 3

Svi tipovi energetskih vampira na poslu koji 'piju' i zadnju kap

Svi tipovi energetskih vampira na poslu koji 'piju' i zadnju kap
1

Gladni energije: Tuđa im je snaga glavna hrana,a što ste kraće u malome, zatvorenom prostoru s njima, bit će vam bolje jer negativna je energija zarazna

VIDEO

Umorni ste, potišteni i prazni nakon razgovora. Katkad nemate snage ni gledati televiziju. Vjerojatno ste bili s energijskim vampirom. Oni crpe vašu pozitivnu energiju kako bi se njome koristili, a čine to na različite načine. No nije ih teško prepoznati. Miješaju vam se u život posve ignorirajući privatnost. Ni od čega stvaraju velike probleme. Stalno se žale na partnere, djecu i posao ili govore o bolesti. 

Kritiziraju vašu kosu, izgled, posao, partnera i prijatelje. I ne prihvaćaju “ne” kao odgovor, ne zanimaju ih vaše potrebe. Njihova je negativna energija nemilosrdna i potiče vas na negativnost. Svakoga okrivljuju za svoje probleme jer oni jednostavno ne preuzimaju odgovornost ni za što.  A ima ih svakakvih: bučnih, agresivnih, pričljivih, stidljivih, šarmantnih... Važno ih je prepoznati i znati se zaštititi jer često ni oni nisu svjesni sebe.

Svaka veza je na rubu incidenta

Energijski vampiri nisu namjerno postali to što jesu. Većina ih je proživjela emocionalnu krizu u djetinjstvu ili kasnije. Nesvjesno se pokušavaju riješiti negativne energije, ali bez obzira na to, ne možete očekivati da ćete s njima biti u fantastičnoj vezi. Privatnoj i poslovnoj. Nikad nije jednostavno. Takozvane granične osobnosti lako će vas prevariti na početku. Ovaj tip sve vidi ili grozno ili izvrsno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njihovi su odnosi ili čista ljubav ili mržnja. Prvo vas idealiziraju, a onda ste im glavni neprijatelj. Vrlo dobro znaju kako okrenuti ljude jedne protiv drugih. Morate biti posebno oprezni kako ih ne biste razljutili. Mirnoća je pravi odgovor. Ne reagirajte na podvale. Ako su bijesni, najbolje im je reći: “Otići ću dok se ne smiriš, a onda ćemo razgovarati.” Kad vas pokuša okrenuti protiv koga, odbijte stati na ičiju stranu. Ne dopustite da vas zatruje.

1. Narcis je uvijek važniji od svih

Njihov je slogan: “Prvo ja”. Osjećaju se iznimno važni i uvijek su u pravu te očekuju da im se svi dive. Opasni su jer im nedostaje suosjećanja, a ako se ne ponašate kako žele, teški su i hladni. Trebate znati da su to emocionalno ograničeni ljudi. Pokušajte se ne zaljubiti u jednog od njih, ne povjeravati im se i ne ovisiti o njima.

2. Vječna žrtva, to je sigurno neka urota

Stav je ovih vampira: “Jadan ja”. Cijeli je svijet protiv njih i zato su nesretni. Ako im ponudite rješenje kakva problema, reći će vam: “Da, ali...”. Kako biste se zaštitili, postavite čvrste granice. Ako ste bliski, kratko ih poslušajte pa im recite da želite pronaći rješenje. Za kolege pronađite lijepu riječ, ali onda se žurno vratite poslu.

3. Ne radi u ZET-u, ali ipak je kontrolor  

Ovakvi vas ljudi opsesivno pokušavaju nadzirati i diktirati kako biste se trebali osjećati. O svemu imaju mišljenje. Omalovažavaju vaše osjećaje i često kažu: ”Znaš što ti treba?”. Tajna je uspjeha nikad ih ne pokušavati nadzirati, kamoli im reći što bi trebali učiniti. Recite im kako cijenite savjet, ali to trebate sa sobom riješiti.

4. Brbljavac vas ne stigne čuti

Možete biti sigurni da ove ljude ne zanimaju vaši osjećaji. Brinu se samo o sebi. Uzalud čekate da dođete do riječi. Dok govore, katkad se toliko približe da vam zapravo dišu u lice. Ako i uzmaknete, ponovno će vam prići. Ne reagiraju na neverbalne poruke pa ih nakon nekoliko minuta morate prekinuti ma koliko teško to bilo. Ali budite pristojni, smislite uvjerljivu ispriku i bježite. 

5. “Drama queen”, zvuči poznato?

Obožavaju preuveličavati sitne nezgode i pretvarati ih u prave drame. Mala prometna nesreća u njihovim je očima gotovo tragedija, a prehlada je bolest od koje se umalo ne umire. Stoga ostanite smireni pri njihovu dramskom nastupu, duboko udahnite i mirno im objasnite da je stvarnost zapravo drukčija. I s ovakvim slučajem trebate znati odrediti čvrste granice. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.